Συνελήφθησαν δύο 19χρονοι για τη διπλή δολοφονία στη Μάνη

19:44 20/8/2014 - Πηγή: AEK365

Δυο 19χρονοι συνελήφθησαν καθώς σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από την ανάκρισή τους εμπλέκονται στη δολοφονία των Κωνσταντίνου Σγούρου και Γιάννη Κομμάτη που βρέθηκαν νεκροί σε απόκρημνο σημείο στη Μάνη.

Οι αστυνομικοί είχαν προσαγάγει αρκετά άτομα, ωστόσο καθώς οι απαντήσεις των δυο 19χρονο στον ανακριτή δεν ήταν πειστικές και τα άλλοθι που προέβαλαν σαθρά. Τελικά, ομολόγησαν τη διπλή δολοφονία που φέρεται να είχε ως κίνητρο τις διαφορές σχετικά με την διακίνηση απαγορευμένων αναβολικών ουσιών ή ναρκωτικών, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί

ακόμη. Το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι αν και το δεύτερο θύμα, ο στρατιωτικός Γιάννης Κομμάτης, είχε εμπλοκή στις υποθέσεις που ερευνώνται ή βρήκε το θάνατο επειδή ήταν μαζί με το φίλο του τη λάθος στιγμή!

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται ως τώρα γνωστά, ο 26χρονος από την Καλαμάτα και ο 25χρονος φίλος του από τη Σάμο είχαν διασκεδάσει με την παρέα τους στην Καρδαμύλη και στη 1.30 ́ τα ξημερώματα της Τρίτης ενημέρωσαν τους δικούς τους ότι ξεκίνησαν με μοτοσικλέτα για την Καλαμάτα. Από τότε δεν έδωσαν σημεία ζωής και οι γονείς του πρώτου που ανησύχησαν ενημέρωσαν τους συγγενείς του δεύτερου.

Όμως, ούτε εκείνοι κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τον 25χρονο. Με το φόβο ότι οι δύο νεαροί μπορεί να είχαν πέσει θύματα τροχαίου, καθώς η διαδρομή είναι δύσκολη, οι συγγενείς δήλωσαν την εξαφάνισή τους στην Ασφάλεια Καλαμάτας. Αμέσως άρχισαν έρευνες στις οποίες συμμετείχε κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ με δύο άνδρες που έφτασαν από την Ελευσίνα μαζί με εκπαιδευμένο σκύλο.

Τελικά, οι δυο τους εντοπίστηκαν τα δύο πτώματα στην περιοχή Γαϊτσές στο δρόμο μετά τον Κάμπο Αβίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη θα δώσει η έκθεση του ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες εις εκ των δύο ήταν επαγγελματίας οπλίτης του Στρατού Ξηράς σε άδεια. Και οι δύο ασχολούνταν φανατικά με τη γυμναστική.

Keywords
Τυχαία Θέματα