«Συνειδητή επιλογή ο Πανιώνιος»

17:29 23/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Νίκος Παππάς δήλωσε πως ο Πανιώνιος ήταν συνειδητή επιλογή το καλοκαίρι που πέρασε, καθώς γνώριζε πως θα συναντούσε τις κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις για να δουλέψει. Επίσης, ο Έλληνας γκαρντ θεωρεί πως στο δεύτερο μισό του πρώτου γύρου δεν ήταν τόσο αποδοτικός, όσο στο πρώτο μισό.«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτή τη διάκριση. Είναι μία πρώτης τάξης επιβράβευση τόσο για εμένα όσο κυρίως

για την ομάδα και την καλή της πορεία έως τώρα», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Παππάς για να συμπληρώσει: «Μιλώντας αποκλειστικά για τη δική μου παρουσία στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος θεωρώ ότι δεν είχα την ίδια απόδοση στο δεύτερο μισό της έως τώρα σεζόν, σε σύγκριση με τις πρώτες επτά αγωνιστικές. Λίγο η κούραση, λίγο η προσαρμογή των αντίπαλων αμυνών επάνω μου επηρέασαν την απόδοσή μου. Θέλω να πιστεύω ότι στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος θα ανεβάσω ξανά τα στάνταρ μου και θα βοηθήσω ακόμη περισσότερο τον Πανιώνιο».

Σύμφωνα με τον Έλληνα γκαρντ το «μυστικό» της επιτυχίας του είναι το γεγονός πως είναι στη Νέα Σμύρνη από το περασμένο καλοκαίρι: «Ο Πανιώνιος ήταν μία συνειδητή επιλογή μου το καλοκαίρι. Γνώριζα πολύ καλά που ερχόμουν, τι συνθήκες θα έβρισκα και πως θα είχα την ευκαιρία να δουλέψω κάτω από ιδανικές συνθήκες και θα είχα τις κατάλληλες προϋποθέσεις να παίξω με τον τρόπο που μου αρέσει και θέλω. Κάποιοι υποστήριζαν ότι δεν μπορούσα να παίξω σε υψηλότερο επίπεδο απ' ότι έπαιζα πριν και αυτό ήταν ένα έξτρα κίνητρο για εμένα», τονίζει και επισημαίνει: «Έως τώρα όλα κυλάνε ομαλά αλλά το σημαντικό είναι και στο τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα να βρίσκεται όσο πιο ψηλά γίνεται και να είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Τέλος, ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στο σκοράρισμα: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι καλός σουτέρ. Είμαι καλός σκόρερ. Το σκοράρισμα είναι θέμα ημέρας, θέμα δουλειάς αλλά και ταλέντου. Περισσότερο από όλα όμως έχει να κάνει με την οξυδέρκεια του παίκτη και το πως μπορεί να διαβάσει καλύτερα την αντίπαλη άμυνα. Σε τελική ανάλυση δεν θεωρώ ότι από τα στατιστικά μου στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος το σκοράρισμα ήταν το καλύτερό μου γιατί δεν είχα πολύ καλά ποσοστά. Περισσότερο με εξιτάρει το γεγονός ότι είχα σχεδόν 3,5 ασίστ ανά αγώνα αλλά και το ότι δεν έκανα πολλά λάθη για το χρόνο συμμετοχής που είχα».

Keywords
Τυχαία Θέματα