Συνεχίζουν ακάθεκτοι...

22:44 18/4/2012 - Πηγή: AEK365

Οι παίκτες της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ έχουν επιστρέψει από χθες στις προπονήσεις, μετά τις διακοπές του Πάσχα και την ξεκούραση και δείχνουν πως δεν έχουν χάσει τη φόρμα τους. Οι ρυθμοί της προπόνησης έχουν επιστρέψει σε δυνατούς ρυθμούς μετά το χθεσινό τρέξιμο και τις χαλαρές ασκήσεις, ώστε οι «κιτρινόμαυροι» να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Φίλιππο Βέροιας στο κλειστό γήπεδο του Βύρωνα. Στόχος της Ένωσης είναι

να διατηρήσει το απόλυτο μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και να περιμένει ένα... δώρο από τον Διομήδη ακόμα κι αν αυτό δεν ήρθε στην σημερινή αναμέτρηση με τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε να μπει στα πλει οφ με ελπίδες. Αυτή η ομάδα έχει δείξει πως δεν τα παρατάει ποτέ και θα παλέψει μέχρι τέλους, όπως κάνει συνεχώς για να κάνει μια καλή πορεία. Ο Γιάννης Αρβανίτης έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες του και τους έχει ζητήσει συγκέντρωση και πάθος για το Σαββατιάτικο αγώνα.
Από και πέρα να τονίσουμε πως η ΟΧΕ ανακοίνωσε κι επίσημα το πρόγραμμα για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ με την ΑΕΚ να επιστρέφει στον Βύρωνα για τον αγώνα με την ομάδα της Βέροιας. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 14:30 το μεσημέρι με διαιτητές τους Βήτα-Σκλαβενίτη και παρατηρητή τον Μπάβα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Πέμπτη 19/4/2012
Α1 Ανδρών ΟΠΑΠ (21η αγωνιστική)
ΔΑΚ Άργους 19:00, Διομήδης Άργους- Πανελλήνιος (Βέργος- Κολλάρος, Νικολάου)
Σάββατο 21/4/2012
Α1 Ανδρών ΟΠΑΠ (21η αγωνιστική)
Βύρωνα 14:30, ΑΕΚ- Φίλιππος Βέροιας (Βήτας- Σκλαβενίτης, Μπάβας)
Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας- ΑΣΕ Δούκα (Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν, Παρτεμιάν)
Νίκαιας 18:00, Άρης Νίκαιας- Κύδων Χανίων (Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Κορρές)
Μίκρας 18:00, ΠΑΟΚ- ΓΑΣ Κιλκίς (Πατιός- Τσιάνας, Μεϊμαρίδης)

Keywords
Τυχαία Θέματα