«Συνεχίζουμε όλοι μαζί»

18:09 8/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ανακοίνωση, με την οποία καλεί όλο τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στα γήπεδα, όπου αγωνίζονται τρία τμήματα της ΑΕΚ, εξέδωσε η διοίκηση της Ερασιτεχνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Σάββατο 09/03/2013 τα τρία τμήματα του Σωματείου μας, συνεχίζουν την αγωνιστική τους πορεία στα πλαίσια των στόχων που όλοι ευχόμαστε να κατακτήσουν.

Η κυπελλούχος ομάδα του Χάντμπωλ, με στόχο πλέον την κατάκτηση και του Πρωταθλήματος αγωνίζεται με τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ στο κλειστό γυμναστήριο του Μενιδίου «ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΟΛΙΔΗΣ» και ώρα

18:00.

Η ομάδα Βόλλευ Γυναικών, αήττητη συνεχίζει με στόχο τόσο την κατάκτση του Πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου και αγωνίζεται με τους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, στο κλειστό Γυμναστήριο του Ιωνικού και ώρα 18:00.

Η ομάδα Βόλλευ Ανδρών, επίσης αήττητη, συνεχίζει με στόχο την άνοδο της στην Α1 κατηγορία και αγωνίζεται στο Κλειστό γυμναστήριο Νέας Φιλαδέλφειας και ώρα 19:45 με τον ΕΘΝΙΚΟ.

Η προσπάθεια όλων μας συνεχίζεται για την εκπλήρωση όλων των στόχων μας και ελπίζουμε ο κόσμος να συμπαρασταθεί και να γεμίσει τα γήπεδα όλων των τμημάτων μας.

Η παρουσία των φιλάθλων μας στα τμήματα της ΜΑΝΑΣ Α.Ε.Κ. είναι πάντα ουσιαστική και καταλυτική.

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ».

Keywords
Τυχαία Θέματα