Συνεχίζεται το ψάξιμο της ΑΕΚ για play maker

17:25 4/3/2015 - Πηγή: AEK365

Σε νέους στόχους στρέφεται το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του play maker. Το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι της ομάδας είχαν «κεντράρει» στον Μάλκμομ Άρμστεντ, μια αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση, ωστόσο η κωλυσιεργία της ομάδας του, Κρκα, αποδυνάμωσε πολύ το ενδεχόμενο έλευσής του.

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Κάρλος Αρόγιο, ο οποίος αποχώρησε από την Γαλατά, στην ΑΕΚ,

όπως φάνηκε, παρά τη δεδομένη εκτίμηση στο πρόσωπό του, δεν ασχολήθηκαν ποτέ, ουσιαστικά μαζί του. Το όλο θέμα πήρε έκταση εξαιτίας της... δυναμικής που αναπτύχθηκε στο διαδίκτυο, όμως δεν του κατατέθηκε κάποια πρόταση συνεργασίας.

Στην ΑΕΚ, λοιπόν, εξακολουθούν να αναζητούν ένα play maker, που, όπως έχουμε ξαναγράψει, θα «κουμπώσει» στην ομάδα, δίνοντάς της κάτι το διαφορετικό οργανωτικά. Ο Ντράγκαν Σάκοτα κινείται με ορίζοντα play off, και περιβάλλει με εμπιστοσύνη τους Γιάννη Αθηναίου και Νώντα Παπαντωνίου.

Εδώ πρέπει να τονιστεί ότι δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα απόκτησης παίκτη εν όψει του αγώνα με τον Απόλλωνα στην Πάτρα. Πανικός δεν υπάρχει, όπως δεν υπήρξε ποτέ στα μεταγραφικά. Ωστόσο, το ψάξιμο ήταν και παραμένει διαρκές.

Keywords
Τυχαία Θέματα