Συνέχισαν με νίκες

21:45 13/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ολοκληρώθηκαν οι τρεις πρώτες αγωνιστικές στην Α1 εθνική κατηγορία επιτραπέζιας αντισφαίρισης και δύο ομάδες στους άνδρες και ισάριθμες στις γυναίκες απέκτησαν το προβάδισμα. Ο πρωταθλητής του 2011 Α.Ο. Ταταύλα και ο δευτεραθλητής Α.Σ. Πέρα Αθηνών προχωρούν με το απόλυτο των επιτυχιών στην 1η κατηγορία των ανδρών, ενώ στις γυναίκες προηγούνται ο Α.Ο. Φοίνιξ Αγίας Σοφίας Πειραιά και ο Δ.Α.Ο. Ταύρου, επίσης χωρίς ήττα. Η δεύτερη ημέρα των αγώνων, στην

αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, κύλησε χωρίς εκπλήξεις και βαθμολογικά το πιο ενδιαφέρον ματς ήταν αυτό μεταξύ του Φοίνικα και της Α.Ε. Αθηνά στις γυναίκες, ειδικά μετά την χτεσινή νίκη της δεύτερης εναντίον του Πέρα Αθηνών. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε πολύ δύσκολα με 4-2 κι επιβεβαίωσε ότι είναι βασική υποψήφια για τον φετινό τίτλο.

Στην Α1 ανδρών ο Α.Σ. Πέρα έκανε επίδειξη ισχύος απέναντι στην πολύ αξιόλογη νεανική ομάδα του Α.Ο. Πεύκης και νίκησε με 4-0. Ο Α.Ο. Ταταύλα δεν πιέστηκε ιδιαίτερα με αντίπαλο τον Ο.Α. Χανίων και επιβλήθηκε με 4-1. Η πιο συναρπαστική «μάχη» καταγράφηκε στον αγώνα του Ηρακλείου με τη Φιλία Ορεστιάδας, όπου η αθηναϊκή ομάδα πήρε σπουδαία νίκη με 4-3. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η εντυπωσιακή, όσον αφορά στο σκορ (3-0), επικράτηση του νεαρού Σφακιανάκη εναντίον του Γκουτζίδη στο τρίτο στη σειρά παιχνίδι. Επίσης, στο 6ο ματς ξεπέρασε το εμπόδιο του Γκουτζίδη και ο Κύρου αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα