Συνέχεια στο Μαρακές

22:38 4/6/2014 - Πηγή: AEK365

Τον αγώνα της Θεσσαλονίκης τον έχει ήδη διαγράψει από το μυαλό του. Η εμφάνιση στην Ελβετία είναι ο καλύτερος τρόπος για το comeback μετά την επέμβαση, την οποία έκανε τον περασμένο Αύγουστο στον ώμο.

Ο Σπύρος Λεμπέσης, ύστερα από το 80,64 μ., βρίσκεται ήδη σε τροχιά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Και πώς να συμβαίνει άλλωστε το αντίθετο, αφού έδειξε πως είναι σε θέση να επιδιώξει μεγάλες βολές. «Αυτό που χρειάζεται είναι

να κάνει αγώνες και να σταθεροποιηθεί σε επιδόσεις στα 80,00 μέτρα. Αν συμβεί αυτό, τότε θα είναι σε θέση να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω», εξήγησε ο προπονητής του Πέτρος Ακριβάκης.

Ο Λεμπέσης θα κάνει τον επόμενο αγώνα του την Κυριακή στο Μαρακές, μίτινγκ το οποίο ανήκει στην κατηγορία Challenge της IAAF.

Εξάλλου εκτός συνόρων θα συνεχίσει τους αγώνες του και ο Μιχάλης Σταματόγιαννης. Ο έμπειρος σφαιροβόλος, που έχει πετύχει φέτος 20.06 μ. και έχει εξασφαλίσει το όριο για Ζυρίχη, θα αγωνιστεί το Σάββατο στο Μπέρμπιγχαμ σε αγώνα με τον βρετανικό σύλλογο του και την Δευτέρα θα πάρει μέρος σε μίτινγκ στο Ρέγκενσμπουργκ της Γερμανίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα