Συναντήθηκαν, τυχαία, Μελισσανίδης - Πλατινί στον Πειραιά

16:30 21/2/2014 - Πηγή: AEK365

Τυχαία συνάντηση με τον Μισέλ Πλατινί είχε το μεσημέρι της Παρασκευής στον Πειραιά ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο πρόεδρος της UEFA, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες, πήγαινε, μαζί με στελέχη της UEFA να συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τον είχε προσκαλέσει σε γεύμα.
Καθώς, λοιπόν, πήγαινε στο ραντεβού ο Πλατινί "έπεσε" πάνω στον Δημήτρη Μελισσανίδη (αλλά και τον

Γιάννη Βαρδινογιάννη, που κάθονταν σε διαφορετικά τραπέζια).
Ο πρόεδρος της UEFA συστήθηκε στον "Τίγρη" μέσω του στενού του συνεργάτη στην UEFA Θεόδωρου Θεοδωρίδη. Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο Sentra fm, στην ολιγόλεπτη συζήτησή τους ο Πλατινί έκανε... πλάκα στον Μελισσανίδη λέγοντάς του ότι η ΑΕΚ... εκπροσωπείται στη Νιόν καθημερινά μέσω του υψηλόβαθμου στελέχους της UEFA, Πατρίκ Κομνηνού ο οποίος για όσους δεν το θυμούνται ξεκίνησε την παραγοντική του θητεία στο ποδόσφαιρο από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ επί ENIC, όταν είχε διαδεχθεί τον Γιώργο Λεοτσινίδη το 1998!

Από εκεί και πέρα ο Πλατινί έμαθε δια στόματος του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ όλα όσα προσπαθεί να πετύχει για την άμεση επιστροφή της Ένωση στην ελίτ όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα