Συνάντηση στον Άρη

20:46 16/9/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό, η οποία ισούται με ήττα, στον Άρη συζητήθηκε το αποτέλεσμα μεταξύ διοίκησης και τεχνικό επιτελείο. Ο Δημήτρης Ηλιάδης, ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς και ο Ζόραν Λόντσαη ομάδα γρήγορα να ανακάμψει. Με βάσει το πρόγραμμα οι «κίτρινοι» έχουν να δώσουν παιχνίδια με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Αυτό που χρειάζεται πλέον είναι δουλειά και ηρεμία στην ομάδα.

Ρεπό είχαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη, όμως το ιατρικό δελτίο είναι γεμάτο. Γιάννη Παπαδόπουλο,

Σαλόζε Ουντότζι και Ηλία Σταυρόπουλο έχουν προβλήματα και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαριστεί αν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν. Ο πρώτος υπέστη διάταση στον τετρακέφαλο, μέχρι την Τετάρτη (18/09) θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και την επομένη θα δοκιμάσει να μπει σταδιακά στο προπονητικό πρόγραμμα.
Ο 27χρονος Νιγηριανός ακραίος μεσοεπιθετικός έχει ενοχλήσεις στο γόνατο από τον χθεσινό αγώνα, ενώ ο 18χρονος πλάγιος επιθετικός έχει ένα χτύπημα στο πόδι από κλοτσιά αντιπάλου.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι αύριο, Τρίτη (17/09), στις 16:00, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στον 1ο όροφο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.
Δικαίωμα εισόδου στην αίθουσα έχουν μόνοι οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, καθώς και τα μέλη της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. και του Π.Σ.Α.Τ.
Για το λόγο αυτό θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα διαπίστευσης ή την ταυτότητα γιατί θα τους ζητηθεί κατά την είσοδό τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα