Συνάντηση με τη Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας για το γήπεδο

06:44 13/6/2013 - Πηγή: AEK365

Οι εκλογές πέρασαν και ήδη έχει ξεκινήσει η δουλειά για να γίνει πράξη η μεγάλη επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα από τα βασικά πράγματα που πρέπει να γίνουν (μεταξύ πολλών) είναι να πάρουν στην ΑΕΚ όλα τα απαραίτητα όπλα από τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφεια, στην προσπάθεια που ήδη γίνεται για την κατασκευή γηπέδου στην πόλη.

Την ίδια στιγμή που ο Μελισσανίδης προχωρά τις επαφές με αρχιτέκτονες και άλλους ανθρώπους που τον βοηθούν σε αυτό το εγχείρημα, εντός των ημερών θα γίνει και μια πρώτη κουβέντα από κοντά με την Δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας, Ευτυχία Αποστολάκη.
Συγκεκριμένα την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί ένα ραντεβού μεταξύ του προέδρου της Ερασιτεχνικής, Κωνσταντίνου Κοτσάτου, αλλά και άλλων μελών της Μάνας ΑΕΚ , με την κ. Αποστολάκη, στο γραφείο της, ώστε να βάλουν όλα τα δεδομένα προς συζήτηση.

Σε αυτό το ραντεβού δεν αποκλείεται το "παρών" να δώσει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ακόμα κι αν δεν παραστεί εκείνη την ημέρα, είναι δεδομένο ότι ο Τίγρης κάποια άλλη στιγμή θα συναντηθεί και θα μιλήσει από κοντά με την κ. Αποστολάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα