Συνάντηση για Ζωσιμάδες

20:27 5/7/2013 - Πηγή: AEK365

Οι Ζωσιμάδες έχουν κληθεί ακατάλληλοι για να φιλοξενήσουν αγώνα της Σούπερ Λιγκ και γι' αυτό πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες, ώστε ο ΠΑΣ Γιάννινα να μην ψάχνει για έδρα. Ο «Άγιαξ» επιθυμεί να το έχει έτοιμο μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και γι' αυτό ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, θα έχει συνάντηση μέσα στην εβδομάδα με τον νέο Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό.

Οι δυο άνδρες θα συζητήσουν για τις εργασίες που πρέπει να γίνουν, καθώς και για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί, με δεδομένο ότι οι αλλαγές είναι αρκετές

με τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης.

«Καταλαβαίνετε πως με αυτές τις συνθήκες και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι δημοπρασίες έχουν πλέον άλλους τρόπους εκτέλεσης, σε σχέση με το 2009 όταν έγιναν οι εργασίες στο γήπεδο Ζωσιμαδών, δεν θα μπορέσουν, μέχρι να αρχίσει η νέα σεζόν του πρωταθλήματος, να έχουν προχωρήσει κάποιες εργασίες. Δεν θεωρώ πως η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, από τη στιγμή που δεν θα αγωνιστεί στο UEFA, ότι θα έχει πρόβλημα να παίξει στο υπάρχον γήπεδο», δήλωσε ο κ. Καχριμάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα