Συγκίνηση για τον μικρό φίλο του ΠΑΟΚ

13:49 5/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 11χρονος Δημήτρης Βαρσαμίδης έκανε το όνειρο του πραγματικότητα καθώς βρέθηκε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και συναντήθηκε με το ίνδαλμα του, τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε πράξη την επιθυμία του μικρού παιδιού έπειτα από το γράμμα που έλαβε από την μητέρα του 11χρονου ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Ο μικρός Δημήτρης συναντήθηκε με τον Σαλπιγγίδη και φωτογραφήθηκε μαζί του όπως και με άλλους

παίκτες του ΠΑΟΚ, πήρε δώρο μια φανέλα και είδε από κοντά την προπόνηση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
"Ο Δημήτρης Βαρσαμίδης είναι ένα αγόρι που από τα 11 του χρόνια έχει μάθει να δίνει καθημερινά τη δική του μάχη για τη ζωή. Μπορεί και θέλει να βγει νικητής αντιμετωπίζοντας με θάρρος και πίστη το πρόβλημα υγείας που έχει τους τελευταίους τρεις μήνες, παρά το μικρό της ηλικίας του.
Ο Δημήτρης είναι φανατικός φίλος του ποδοσφαίρου και του ΠΑΟΚ. Όλα τα προσωπικά του αντικείμενα σχετίζονται με τον ΠΑΟΚ και δηλώνει θαυμαστής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Από το παιδοογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, όπου υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, έστειλε μαζί με τη μητέρα του Όλγα, ένα γράμμα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Με μια και μόνο επιθυμία. Να βρεθεί στην προπόνηση της ομάδας και να συναντήσει τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή.
Αυτή η επιθυμία του μικρού Δημήτρη έγινε πράξη. Το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε μαζί με την οικογένεια του στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας τον αγκάλιασαν και τον έκαναν να αισθανθεί σαν το δεύτερο σπίτι του... Με τον τρόπο τους ήθελαν να του δώσουν λίγη χαρά μέσα στις τόσες δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Ο Δημήτρης φωτογραφήθηκε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, πήρε ως δώρο μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές όλων των παικτών, παρακολούθησε όλη την προπόνηση και στο τέλος μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ξεχωριστή εμπειρία, που έζησε στο γήπεδο της Τούμπας".

Keywords
Τυχαία Θέματα