Συγχαρητήρια από ΠΑ.Σ.Α.Π

15:50 1/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει την ΕΣΑΠ για τη διοργάνωση του πρωταθλήματος Βeach Volley στην Σαρωνίδα εξέδωσε η διοίκηση του ΠΑ.Σ.Α.Π.
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ΕΣΑΠ για την άψογη διοργάνωση Beach Volleyleague 2013 που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 29-30 Ιουνίου

στον πολυχώρο Anima Club στη Σαρωνίδα και είναι θέμα χρόνου να γίνει... καλοκαιρινός θεσμός!

Στη διοργάνωση, όπου πλήθος αθλητών και αθλητριών, μεταξύ των οποίων επαγγελματίες, ερασιτέχνες αλλά και σημαντικές μορφές του παρελθόντος διασκέδασαν με την ψυχή τους, τον ΠΑ.Σ.Α.Π εκπροσώπησε με επιτυχία ο Αθανάσιος Ψάρρας.

Ο πρόεδρoς του Συνδέσμου μας, στην αγωνιστική του επιστροφή στην άμμο έπειτα από περίπου μία δεκαετία, άφησε ξανά το... ίχνος του, καθώς με συμπαίκτη τον Αργύρη Ζερμάς, έφτασε μέχρι τους "4" του Νότιου ομίλου του επαγγελματικού τουρνουά των ανδρών, όπου ηττήθηκε από τους μετέπειτα «χρυσούς» νικητές του Α.Ο. Κηφισιάς, Σταύρο Βλαχάκη / Νίκο Παπαγγελόπουλο.

Ο Βόρειος όμιλος είχε "εβρίτικο χρώμα", καθώς τον τίτλο κατέκτησε το δίδυμο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Ραφαήλ Κουμεντάκη/Κώστα Δαλακούρα. Την απονομή στους νικητές έκαναν ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Α.Π, Αθανάσιος Ψάρρας και ο Γ.Γ. της ΕΣΑΠ, Αθανάσιος Μπελιγράτης.

Για την ιστορία, τους αντίστοιχους τίτλους του επαγγελματικού τουρνουά των γυναικών κατέκτησαν οι Tερέζα Καράβη / Χριστίνα Πασιαλή (Βόρειος όμιλος) και οι Αλεξάνδρα Κορού / Ελευθερία Δρακουλάκου (Νότιος όμιλος).

Μία μέρα νωρίτερα εξάλλου, οι Αθηνά Σκιθιώτη και Μαρία Θεοδωρακέα είχαν στεφθεί πρωταθλήτριες στο τουρνουά της κατηγορίας ερασιτεχνών γυναικών, ενώ υπό το φως των προβολέων οι ομάδες των Καμμά / Μπελεχά, Τριανταφυλλίδη / Μαρτίνου και Καντιώτη / Τοζίδη πήραν τις πρώτες θέσεις στους ομίλους της κατηγορίας ερασιτεχνικού ανδρών.

«Οικογενειακή υπόθεση» αποδείχθηκε ο τίτλος του μικτού του Νότιου ομίλου της διοργάνωσης, όπου στην πρώτη της επίσημη αγωνιστική συμμετοχή έπειτα από 5 χρόνια η τρις πρωταθλήτρια Ευρώπης της άμμου, Βάσω Καραντάσιου με παρτενέρ το σύζυγό της, πρώην αρχηγό της Εθνικής και άσο της Παναχαϊκής, Νίκο Ρουμελιώτη σήκωσαν την κούπα, υπό το βλέμμα του γιού τους, Κωνσταντίνου. Στον Βόρειο όμιλο την πρώτη θέση κατέλαβε το ζευγάρι, Μαρτίνος/Κουρέλλου.

Το πέσιμο της αυλαίας της επιτυχημένης διοργάνωσης, βρήκε νικητές και ηττημένους αγκαλιασμένους να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις 3-4 Αυγούστου, όπου το Αnima Club θα φιλοξενήσει τους... τελικούς των τελικών της φιλόδοξης διοργάνωσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα