«Στρωμένο δρόμο θα βρουν Βιντιάδης - Χάρις»

09:52 30/10/2012 - Πηγή: AEK365

Τις εξελίξεις που σημειώνονται στα διοικητικά και αυτές που περιμένει να δρομολογηθούν εξήγησε ο Ανδρέας Δημητρέλος, μιλώντας στην διαδικτυακή εκπομπή SUPER BALL. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ στη συνέντευξή του υποστήριξε ότι οι Βιντιάδης - Χάρις πορεύονται μαζί για την ΠΑΕ, ενώ επισήμανε ότι τα οικονομικά έχουν μπει σε έναν καλό δρόμο που θα βοηθήσει ιδιαίτερα τους επενδυτές:
"Είμαστε σε μια διαδικασία για να δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Έχουν έρθει κάποιοι άνθρωποι με οικονομικό αντικείμενο, οι οποίοι θα παραμείνουν

τρεις ημέρες. Όταν τελειώσει η δουλειά τους κι αν έχουμε κάτι να πούμε, θα συναντηθούμε.
Πιστεύω ότι κατόπιν θα πάμε σε ερωτήματα προς τους ορκωτούς λογιστές έτσι ώστε με την Παρασκευή να έχει ολοκληρωθεί το απαραίτητο φάσμα και να υπάρξουν ανακοινώσεις", ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Δημητρέλος, συμπληρώνοντας πως "δεν παίζει κάποιο ρόλο αν τα ραντεβού γίνονται στην Αθήνα ή στο Λονδίνο".

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο επένδυσης του Δημήτρη Βιντιάδη χωρίς την εμπλοκή του Κιθ Χάρις, ο πρόεδρος της ΑΕΚ εκτίμησε πως "Βιντιάδης και Χάρις πορεύονται μαζί, όχι χωριστά. Είτε θα προχωρήσουν παρέα για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου είτε θα κάνουν πίσω. Έτσι τουλάχιστον έχω καταλάβει από τις συζητήσεις".

Ακολούθως σημείωσε ότι "δεν γνωρίζουμε τον τρόπο που θα αποφασίσουν να μπουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Έχουν δείξει ότι στόχος τους είναι να αποκτήσουν απευθείας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.
Υπάρχουν βέβαια πολλά βήματα ακόμη, το κυριότερο εκ των οποίων είναι η αξιοπιστία των στοιχείων. Αν δηλαδή τα νούμερα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Εφόσον υπάρξει ταύτιση του ελέγχου με τα νούμερα που τους έχουμε δώσει, όπως πιστεύω ότι θα συμβεί, θα προχωρήσουμε".

Κλείνοντας τόνισε: "Με την Εφορία δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Έχουμε μπει στη διαδικασία να δίνουμε έναντι της δόσης για το 44. Να μη φτάσουμε δηλαδή στο σημείο να πληρώνουμε την πρώτη δόση τον Ιούνιο, όπως έγινε πέρυσι, αλλά και για να βγάζουμε εισιτήρια. Βρισκόμαστε σ' ένα στάδιο που εφόσον μπουν οι επενδυτές, θα βρουν στρωμένο δρόμο".

Keywords
Τυχαία Θέματα