Πήρε εκδίκηση η Σίτι…

16:40 15/2/2014 - Πηγή: AEK365

FA CUP-ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.-ΤΣΕΛΣΙ: 2-0
Γήπεδο: Etihad

Μπορεί στο πρωτάθλημα η Τσέλσι να αναδείχθηκε δύο φορές νικήτρια κόντρα στη Σίτι, ωστόσο στο Κύπελλο η ομάδα του Πελεγκρίνι κέρδισε σχετικά εύκολα με 2-0 και πέταξε έξω τους «μπλε» του Ζοσέ Μουρίνιο.

Στο 16ο λεπτό ο Τσεχ είπε όχι σε σουτ του Τουρέ και στην επαναφορά ο Γιόβεττ αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μαυροβούνιος βρήκε δίχτυα. Ο Τζέκο έβγαλε όμορφα για τον Γιόβετιτς που με όμορφο τελείωμα έκανε το 1-0. Στο 25ο λεπτό

ο Τσεχ έπεσε κι έδιωξε δύσκολα το σουτ του Τζέκο, ενώ στο 44' ο Μιλνερ έκανε όμορφο γύρισμα στην περιοχή αλά ο Τζέκο δεν μπόρεσε να βρει τν μπάλα για λίγο.

Στο 50ο λεπτό ο Γιόβετιτς σούταρε άουτ από καλή θέση και στο 65' ο Κέχιλ πρόλαβε κι έκοψε σωτήρια προ του Τζέκο. Τελικά στο 6ο λεπτό ο Νασρί έβγαλε κάθετα για τον Σίλβα που έφυγε μόνος του απέναντι στον Τσεχ κι έγραψε το 2-0. Στο 75ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Λέσκοτ, ως οφσάιντ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Παντίλιμον, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Λέσκοτ, Κλισί, Γκαρθία, Τουρέ, Μίλνερ, Σίλβα, Γιόβετιτς (59' Νασρί), Τζέκο (79' Νεγρέδο)

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Νταβίντ Λουίς, Αθπιλικουέτα, Μίκελ, Μάτιτς, Ραμίρες (58' Τόρες), Γουίλιαν (69' Όσκαρ), Αζάρ, Ετό'ο (46' Σαλάχ)

ΚΑΡΝΤΙΦ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ: 1-2
Γήπεδο: Κάρντιφ Σίτι Στάντιουμ

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πέρασε η κάτοχος, Γουίγκαν, που κέρδισε με 2-1 την Κάρντιφ.

Στο 3ο λεπτό ο Μάρσαλ δεν ανησύχησε από το σουτ του Περτς, ενώ στο 16' ο Γκόμες έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο ΜακΚάν με προβολή από κοντά, έκανε το 1-0 για τη Γουίγκαν. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 27ο λεπτό ο Κάμπελ με κοντινή προσπάθεια έκανε το 1-1. Ωστόσο στο 40' ο Γουότσον με δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 2-1.

Στην επανάληψη η Κάρντιφ πίεσε αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το 2-2.

ΚΑΡΝΤΙΦ: Μάρσαλ, Τέιλορ, Κόκερ, Κάλα, Τεοφίλ-Κατρίν, Μεδέλ (46' Κόουι), Έικρεμ (78' Κιμ), Ντιέλι, Μπεργκέ (61' Νουν), Ζαχά, Κάμπελ

ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Αλ Χάμπσι, Περτς, Μπόις, Ραμί, Μποσεζούρ, Γουότσον (58' ΜακΈχραν), ΜακΚαν, Εσπινόσα, Γκόμες (78' Κρέινι), ΜακΜάναμαν (67' ΜακΚλίν), Φόρτσουν

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: 1-0
Γήπεδο: Στάδιο του Φωτός

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας πέρασε η Σάντερλαντ που νίκησε με 1-0 τη Σαουθάμπτον, Βασικό ο Νάτσο Σκόκο και μέσα σε όλες τις φάσεις.

Η Σαουθάμπτον απείλησε για πρώτη φορά στο 11ο λεπτό, καθώς ο Γουόρντ-Πρόους δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά τον Ουστάρι, με πλασέ απ' το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 38' ο Βεργκίνι πρόλαβε κι έκοψε σωτήρια προ του Λάμπερτ.

Η Σάντερλαντ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 49ο λεπτό ο Γκάρντνερ με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 1-0. Στο 68ο λεπτό ο Νάτσο Σκόκο εγκατέλειψε το γήπεδο, με τον Γουίκαμ να παίρνει τη θέση του. Ο Αργεντινός εισέπραξε θερμό χειροκρότημα από την εξέδρα. Στο 73ο λεπτό ο Γουίκαμ δεν έβαλε καλά την προβολή από κοντά και ο Ντέιβις μπλόκαρε, ενώ στο 78' ο Κλάιν έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Λαλάνα από κοντά, πλάσαρε άουτ. Μάλιστα στο 81ο λεπτό σε παρόμοια φάση, ο Λάμπερτ εξ επαφής και προ κενής εστίας, έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ουστάρι. Στο 85ο λεπτό το διαγώνιο σουτ του Μπορίνι από αριστερά, πέρασε μόλις άουτ ενώ στο 8' η Σάντερλαντ έφυγε στην κόντρα αλλά ο Ντέιβις νίκησε τον Μπορίνι σε ανεπανάληπτο τετ α τετ.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Ουστάρι, Σελούτσκα, Ντοσένα (, Κάτερμολ, Βεργκίνι, Ο'Σέι. Λάρσον, Γκάρντνερ, Σκόκο (68' Γουίκαμ), Τζιακερίνι, Μπορίνι.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Ντέιβις, Κλάιν, Σο, Βανιάμα, Γιοσίντα, Χόιφελντ, Γουόρντ Πρόους (62' Σνάιντερλιν), Σ.Ντέιβις, Λάμπερτ, Ντο Πράδο (62' Ροντρίγκες), Λαλάνα (82' ΜακΚουίν)

Keywords
Τυχαία Θέματα