Στους «8» με 8 γκολ η Σάντος

10:33 11/5/2012 - Πηγή: AEK365

COPA LIBERTADORES ΦΑΣΗ ΤΩΝ "16"

Στο πρώτο παιχνίδι στην Βολιβία, η Σάντος έχασε με 2-1 από την Μπολιβάρ αλλά στον επαναληπτικό του "Villa Belmiro" η κάτοχος του Κόπα Λιμπερταδόρες συνέτριψε με 8-0 την Μπολιβάρ και πέρασε πανηγυρικά στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Από δυο γκολ πέτυχαν οι Νεϊμάρ, Γκάνσο και Ελάνο, από ένα ο Καρντέκ με τον Μπόργκες. Ο Νεϊμάρ ήταν για άλλη μια φορά εκπληκτικός προσφέροντας στιγμές

θεάματος στους τυχερούς φίλους της Σάντος.

Στον βραζιλιάνικο "εμφύλιο" η Φλουμινένσε υποδεχόταν την Ιντερνασιονάλ στην ρεβάνς του 0-0 με την Ιντερνασιονάλ να προηγείται στο 14ο λεπτό με τον Λεάντρο Νταμιάο και να βάζει δύσκολα στην Φλουμινένσε. Ωστόσο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και αφού πρώτα ισοφάρισαν με τον Λεάντρο Εουζέμπιο στο 16ο λεπτό πήραν την νίκη και την πρόκριση με γκολ του Φρεντ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.
Στην Χιλή το έργο της Ουνιβερσιδάδ ήταν πιο δύσκολο καθώς καλούνταν να ανατρέψει το 4-1 κόντρα στην Ντεπορτίβο Κίτο αλλά όχι μόνο τα κατάφερε αλλά συνέτριψε την ομάδα της Παραγουάης με 6-0 παίρνοντας και εκείνη το εισιτήριο για τα προημιτελικά.
Υπενθυμίζεται πως από την Τετάρτη είχαν προκριθεί η Μπόκα Τζούνιορς, η Βελέζ Σάρσφιλντ, η Λιμπερτάδ, η Κορίνθιανς και η Βάσκο Ντα Γκάμα.

Έτσι λοιπόν τα ζευγάρια των προημιτελικών του Κόπα Λιμπερταδόρες είναι (οι πρώτοι αγώνες 15-17 Μαΐου και οι ρεβάνς στις 22 Μαΐου)
Φλουμινένσε - Μπόκα Τζούνιορς
Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε - Λιμπερτάδ
Κορίνθιανς - Βάσκο ντα Γκάμα
Σάντος - Βέλες Σάρσφιλντ

Keywords
Τυχαία Θέματα