Στόπερ και δεκάρι θέλει ο Ζαρντίμ

14:27 26/7/2012 - Πηγή: AEK365

Οι αποχωρήσεις των Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Ορμπάιθ και Μακούν αλλά και ο τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου υποχρεώνουν τον Ολυμπιακό να ψάξει άμεσα για κεντρικό αμυντικό και δεκάρι όπως υπογράμμισε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού από την Πορτογαλία όπου βρίσκεται η ομάδα για φιλικά προετοιμασίας

- Για την χρησιμότητα του Λεάντρο Γκρέκο: "Είναι ένας κεντρικός

μέσος που παίζει αριστερά, ένας παίκτης που χρειαζόμασταν βλέποντας το ρόστερ μας. Μπορεί να παίξει σε δυο θέσεις, μια πιο μπροστά πιο επιθετική και μια ως δεύτερος μέσος. Σίγουρα μπορεί να παίξει στην θέση που παίζει ο Τάτος, αριστερά και μπροστά από τον αμυντικό χαφ. Μπορεί επίσης να παίξει και ως πρώτος δημιουργικός μέσος, δίπλα στον αμυντικό χαφ".
- Για το αν ο Γκρέκο παίξει όπως έπαιζε ο Βιάνα στην Μπράγκα επί Ζαρντίμ: "Ναι. Ο Λεάντρο Γκρέκο και ο Ούγκο Βιάνα είναι παίκτες που έχουν την ίδια θέση, όμως ως χαρακτηριστικά είναι ποδοσφαιριστές λίγο διαφορετικοί. Ο Ούγκο Βιάνα είναι καλύτερος στην τεχνική κατάρτιση και ο Γκρέκο πιο δυναμικός και επιθετικός. Είναι διαφορετικοί παίκτες στην ίδια θέση".
- Για το αν όντως δήλωσε πως δεν τον απασχολεί ο χαφ της Μπενφίκα, ο Μάτιτς: "Ναι, όντως, μίλησα σε ραδιόφωνο της πατρίδας μου και είπα ότι ο Νεμάνια Μάτιτς και δυο ακόμα παίκτες για τους οποίους έγινε λόγος, δεν αποτελούν στόχοι μας και δεν θα διαπραγματευτούμε την απόκτηση τους. Δεν είναι στις επιλογές μας".
- Δουλεύει συνεχώς στο 4-2-3-1 και στο 4-3-3. Θα το αλλάξει στην διάρκεια της σεζόν; "Αν δεν υπάρξει κάτι που θα μας χαλάσει τα σχέδια, θα πάμε με αυτά τα δυο συστήματα. Οι όποιες αλλαγές θα γίνονται, θα γίνονται για τον χώρο της μεσαίας γραμμής. Εκεί, αν προστεθεί και άλλος παίκτης στο ρόστερ μας θα είναι ποδοσφαιριστής με περισσότερο επιθετικά χαρακτηριστικά. Ένα δεκάρι ή ένας μεσοεπιθετικός που θα παίζει ως δεύτερος πίσω από τον επιθετικό".
- Για το αν έχει καταλήξει στους παίκτες που θα φύγουν: "Όπως είχαμε προγραμματίσει, αυτές οι μέρες προετοιμασίας και αυτοί οι αγώνες ήταν για πολλούς κριτήριο για το αν θα μείνουν στο ρόστερ ή όχι. Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε πάρει κάποιες αποφάσεις μέσα στην ομάδα για το ποιοι παίκτες θα συνεχίσουν μαζί μας και ποιους δεν τους χρειαζόμαστε. Θέλουμε λίγο χρόνο για να οριστικοποιηθούν αυτές οι αποφάσεις".
- Για το αν θέλει επιπλέον παίκτη σε άλλη θέση πλην του χαφ και του στόπερ: "Αυτή την στιγμή έχουμε άμεση ανάγκη ποδοσφαιριστές μόνο στις δυο θέσεις που είπατε. Έναν κεντρικό αμυντικό και ένα δεκάρι. Όπως έχω ξαναπεί, από το κέντρο της άμυνας μας έχουν φύγει οι Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, ενώ είναι τραυματίας ο Αβραάμ. Στην μεσαία γραμμή έφυγαν οι Ορμπάιθ, Μακούν. Για μένα, χρειαζόμαστε να καλύψουμε αυτά τα κενά με έναν επιπλέον στόπερ και ένα ακόμα χαφ, δηλαδή με ένα δεκάρι".
- Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του στόπερ της Μπράγκα, του Έβερτον: "Ο Εβέρτον είναι ένας παίκτης τον οποίο ανακάλυψα στη Βραζιλία. Ένας νεαρός παίκτης, ο οποίος αυτή την στιγμή είναι απί
Keywords
Τυχαία Θέματα