Στον τελικό ο Νόλε

17:20 27/12/2013 - Πηγή: AEK365

Τουρνουά επίδειξης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο Σέρβος ωστόσο παρουσιάστηκε σαν να έδινε επίσημο ματς, στον δεύτερο ημιτελικό της ημέρας, θέλοντας βεβαίως να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν, πριν ταξιδέψει στη Μελβούρνη για το πρώτο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς. Νίκη με 7-6, 6-3 για τον «Τζόκερ», που συνεχίζει να «τρέχει» το αήττητο σερί του, από τον τελικό του US Open.

Πολύ καλός και επιθετικός για δεύτερο ματς ο Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά, αλλά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Νόλε,

μετά τον Άντι Μάρεϊ, παρότι έδωσε τη μάχη του στο πρώτο σετ (βρέθηκε πίσω με break (2-1) και ισοφάρισε σε 4-4) πριν λυγίσει στο τάι μπρέικ. Στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τον Σέρβο πρωταθλητή, ο οποίος με break στο 6ο game, προηγήθηκε με 4-2 και έφτασε στην επικράτηση.

Ο Τζόκοβιτς θα συναντήσει το μεσημέρι του Σαββάτου (28/12, 3μ.μ., ΟΤΕ TV) τον Νταβίντ Φερέρ στον μεγάλο τελικό, με μοναδικό στόχο να διατηρήσει τα σκήπτρα του, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα (13:00), Ναδάλ και Τσονγκά θα αγωνιστούν για την 3η θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα