Στον τελικό με δύο νίκες η Μπάρτσα

22:50 4/3/2015 - Πηγή: AEK365

COPA DEL REY-ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 1-3 (1-3)
Γήπεδο: Μαδριγάλ

Στον τελικό του Κυπέλλου πέρασε εύκολα η Μπαρτσελόνα που κέρδισε με 3-1 τη Βιγιαρεάλ κι ενώ στο πρώτο ματς είχε κερδίσει ξανά με το ίδιο σκορ.

Η Μπαρτσελόνα μπήκε από την αρχή πολύ δυνατά και μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Οι Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ συνδυάστηκαν όμορφα, με τον Βραζιλιάνο να προλαβαίνει την έξοδο του Ασένχο

και με προβολή να κάνει το 1-0. Η Βιγιαρεάλ προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς και στο 7ο λεπτό είχε ένα καλό σουτ με τον Τσερίσεφ, το οποίο πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 13' Τερ Στέγκεν είπε όχι ε κεφαλιά του Βιέτο. Το «κίτρινο υποβρύχιο» συνέχισε να πιέζει και στ 17' το σουτ του Ούτσε πέρασε λίγο άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Τσερίσεφ βγήκε μόνος απέναντι στον Τερ Στέγκεν, αλλά Γερμανός τον κέρδισε. Στο 27' μετά από τρομερή μπαλιά του Μέσι, ο Ινιέστα δεν μπόρεσε να βρει στόχο μέσα από την περιοχή και στο 39' η Βιγιαρεάλ έφερε στα ίσα το σκορ. Ο Κόστα έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και στο πίσω δοκάρι με μονοκόμματο πλασέ ο Τζόναθαν έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 50' και στο 55' οι Σουάρες και Μέσι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, ενώ στο 59' ο Τερ Στέγκεν είπε όχι σε σουτ του Τσερίσεφ και στο 64' η Βιγιαρεάλ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πίνα. Στο 69ο λεπτό ο Σουάρες έχασε το άχαστο εξ επαφής, αλλά στο 73' ο Μασερανο έβγαλε την μπαλιά, ο Σουάρες απέφυγε και τον Ασένχο κι έκανε το 2-1. Και στ 88ο λεπτό ο Νεϊμάρ με κεφαλιά έκανε το τελικό 3-1.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχ, Μάριο, Μουσάτσιο, Ρουίθ, Κόστα, Πίνα, Τριγκέρος (73' Γκόμεθ), Τσερίσεφ (69' Κάμπελ), Ντος Σάντος, Ούτσε (63' Τζιοβάνι), Βιέτο

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Άλμπα, Μασεράνο (76' Ράκιτιτς), Πικέ, Μοντόγια, Μπούσκετς (41' Ματιέ), Ραφίνια (64' Τσάβι), Ινιέστα, Νεϊμάρ, Σουάρες, Μέσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα