Στον τελικό η Λίβερπουλ

23:41 25/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΡΛΙΝΓΚ ΚΑΠ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ-ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: 2-2 (1-0)
ΓΗΠΕΔΟ: «Άμφιλντ»
Την πρόκριση της στον τελικό του Κάρλινγκ Καπ όπου θα αντιμετωπίσει την Κάρντιφ πανηγύρισε η Λίβερπουλ, αφού αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την Μάντσεστερ Σίτι στην ρεβάνς του «Άμφιλντ», μετά την νίκη της με 1-0 στον πρώτο αγώνα. Οι «πολίτες» πήραν προβάδισμα στο 32' όταν Νταβίντ Σίλβα και Νασρί συνδυάστηκαν και ο πρώτος

τροφοδότησε τον Ντε Γιόνγκ, ο οποίος με τρομερό δεξί σουτ από τα 20 μέτρα νίκησε τον Ρέινα. Η Λίβερπουλ απάντησε στο 41' όταν ο Άγκερ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Ρίτσαρντς, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τζέραρντ ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε νέο προβάδισμα στο 68' όταν ο Κόλαροφ τροφοδότησε τον Τζέκο, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή έκανε το 1-2. Οι «κόκκινοι» πίεσαν και αφού απείλησαν στο 71' με τον Κάιτ να νικιέται σε τετ α τετ από τον Χαρτ πήραν την πρόκριση στο 75' όταν ο Γκλεν Τζόνσον τροφοδότησε τον Μπέλαμι και ο Ουαλός με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Χαρτ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Η Σίτι είχε την ευκαιρία να προκριθεί αυτή στο 84' όταν ο Νταβίντ Σίλβα πάσαρε στον Τζέκο που πλάσαρε, αλλά ο Άγκερ έδιωξε προ της τελικής γραμμής.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Γκλεν Τζόνσον, Σκρτελ, Άγκερ, Χοσέ Ενρίκε, Άνταμ, Χέντερσον, Ντάουνινγκ, Τζέραρντ, Κάιτ (89' Κάρολ), Μπέλαμι (88' Κέλι).
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ρίτσαρντς, Σάβιτς (46' Αγκουέρο), Λέσκοτ, Ζαμπαλέτα, Ντε Γιόνγκ (78' Άνταμ Τζόνσον), Μπάρι, Νταβίντ Σίλβα, Νασρί, Κόλαροφ, Τζέκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα