Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αμπάρης

09:31 25/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Αμπάρη ο οποίος μαζί με τον Βελλίδη θα είναι οι δυο τερματοφύλακες της ομάδας από την νέα σεζόν.
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο 31χρονος τερματοφύλακας τόνισε: "Είναι τιμή που ανήκω και εγώ στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και πίστη στις ικανότητες μας, ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε

τους στόχους μας. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, κο Χριστοβασίλη, και τον προπονητή μου κο Παντελίδη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι μια ομάδα με διάρκεια στον χρόνο και στον χώρο της superleague. Έχει πολύ κόσμο που τον στηρίζει και τον ακολουθεί παντού ενώ παρουσιάζει πάρα πολύ καλό πρόσωπο τόσο σαν σύνολο όσο και σαν ομάδα".
Για την παρουσία του σε ομάδες του εξωτερικού, ο Αμπάρης δήλωσε: "Είχα μια πολύ καλή παρουσία και εμπειρία. Γνώρισα ένα διαφορετικό από το δικό μας πρωτάθλημα και μόνο θετικά έχω αποκομίσει από την εκεί παρουσία μου".
Την περασμένη σεζόν ο Αμπάρης αγωνίστηκε στην Ρουμανία με την φανέλα της Ουνιβερσιτατέα Κλουζ ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Αετό Σκύδρας, Ηρακλή, Αστέρα Τρίπολης και Λάρισα.

Keywords
Τυχαία Θέματα