«Στον ΟΣΦΠ ο Βίλοτιτς»

15:00 2/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει για την απόκτηση του Μίλαν Βίλοτιτς της Γκρασχόπερς, για τον Γενάρη, όπως υποστηρίζει ο εκπρόσωπος του διεθνή Σέρβου αμυντικού.
Σε δηλώσεις του στην σερβική εφημερίδα Sport Novosti, ο Μίλαν Τσάλασαν τόνισε: "Ναι, θα παίζει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Υπήρχε ενδιαφέρον και το καλοκαίρι, είχε βρεθεί κοντά αλλά τότε δεν υπήρχαν οι κατάλληλές συνθήκες για να γίνει η μεταγραφή, ανάμεσα τους και η τιμή του παίκτη. Ο Ολυμπιακός ήταν κοντά στην πώληση του Κώστα Μανωλά και με τα χρήματα που θα έπαιρνε θα κινείτο για τον Βίλοτιτς. Πλέον, όμως δεν βλέπω πώς μπορεί να χαλάσει η μεταγραφή".
Για τον ρόλο του Κριστιάν Καρεμπέ στην υπόθεση, ο μάνατζερ του Βίλοτιτς δήλωσε: "Η γνώμη του έχει βαρύνουσα σημασία. Είναι ένας άνθρωπος με επιρροή στον Ολυμπιακό. Αλλά υπάρχει κανένας να πει κακό λόγο για τον Βίλοτιτς;".
Ο Βίλοτιτς έκανε το όνομά του στον Ερυθρό Αστέρα την τριετία 2009-2012 και στη συνέχεια αποκτήθηκε από τη Γκρασχόπερς. Με την τελευταία δεσμεύεται ως το 2015. Φέτος ο τρεις φορές διεθνής με τη Σερβία στόπερ έχει ήδη 17 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέρσι είχε 36 εμφανίσεις και 2 τέρματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα