Στον Αθανασίου το οπτικοακουστικό υλικό των καταγγελιών Χαϊκάλη

16:56 19/12/2014 - Πηγή: AEK365

Στον υπουργό Δικαιοσύνης έφτασε πριν από λίγη ώρα ο φάκελος με το επίμαχο υλικό που αφόρα στην καταγγελλομένη απόπειρα δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη προκειμένου να φημίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Αθανασίου ως όφειλε εκ του νόμου, χωρίς να ανοίξει τον φάκελο, απέστειλε αυτόν την ίδια στιγμή στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές για τα περαιτέρω.

Στο μεταξύ μέσα στις επόμενες ώρες το υλικό θα φτάσει και στα χέρια των πολιτικών αρχηγών. Η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας παρέλαβε το υλικό, παρουσία του προέδρου της,

Χρήστου Μαρκογιαννάκη, και των βουλευτών Κυριάκου Βιρβιδάκη (ΝΔ), Παναγιώτη Ρήγα (ΠΑΣΟΚ), Ευάγγελου Αποστόλου (ΣΥΡΙΖΑ), Δημήτρη Αναγνωστάκη (ΔΗΜΑΡ), Πάρι Μουτσινά (Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί βουλευτές), Μαρία Κόλλια (ΑΝΕΛ) και Χρήστου Κουκούτση (ΧΑ).
Η Επιτροπή αποφάσισε, το υλικό αυτό να μεταφερθεί άμεσα στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής και εκεί να γίνει η αναπαραγωγή του, προκειμένου, στη συνέχεια, να δοθεί στους πολιτικούς αρχηγούς.
Η Επιτροπή συγκαλείται αύριο σε νέα συνεδρίαση, προκειμένου να συζητήσει τα θέματα που προέκυψαν από τις καταγγελίες Χαϊκάλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα