Στον αστερισμό του φορ κινείται η ΑΕΚ

09:47 17/6/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το όνομα του Ντράγκαν Μρτζα φέρνει πάλι στο προσκήνιο η ΩΡΑ, γράφοντας πως η ΑΕΚ πάει για "τρελό κόλπο γκρόσο. Το φορ - κανόνι της Εθνικής Σερβίας και του Ερυθρού Αστέρα βάζει στο "στόχαστρο" η ΑΕΚ, αφήνοντας παράλληλα στον Ντάνκο Λάζοβιτς ένα μικρό χρονικό

περιθώριο για να αποφασίσει που θέλει τελικά να συνεχίσει την καριέρα του". Από εκεί και πέρα η εφημερίδα γράφει πως "είναι στο χέρι της ΑΕΚ ο Κάλβο, ο οποίος μπορεί και να... προλάβει την έλευση του νέου τεχνικού διευθυντή που πάει για μετά την Παρασκευή", ενώ αναφορά γίνεται και για τον Τζιμπούρ: "Κοντά στην ελευθερία του από την Νότιγχαμ ο Τζιμπούρ. Μόλις ξεκαθαρίσει οριστικά, ίσως υπάρξουν εξελίξεις με την ΑΕΚ".

SPORTDAY

"Τζιμπούρ σε πρώτο πλάνο", γράφει η SD τονίζοντας: "Το ναυάγιο με τον Λάζοβιτς φέρνει στο προσκήνιο τον "τρομοκράτη".


LIVE SPORT

Για τον Τζιμπούρ γράφει η LS: "Έρχομαι ελεύθερος στην ΑΕΚ". Επιμένει ο Τζιμπούρ πως μπορεί να γυρίσει... τσάμπα και στην Ένωση τον περιμένουν. Ανυπομονεί ο Αλγερινός να ξαναφορέσει τον δικέφαλο. Ζήτησε και πήρε 48ώρη προθεσμία ο Λάζοβιτς, αν κι έχει απομακρυνθεί...".


GOAL

"Διαρκείας με μπουλντόζες", γράφει με τη σειρά του το Goal, προσθέτοντας: "Ο Μελισσανίδης συνδυάζει τη νέα καμπάνια με την έναρξη των εργασιών. Προχωρά για Κάλβο, χάθηκε ο Μουγκόσα".

Keywords
Τυχαία Θέματα