«Στόχος το Ευρωπαϊκό»

17:42 18/1/2013 - Πηγή: AEK365

Τα νέα που ήρθαν από την Γερμανία και τον γιατρό Μίλλερ - Βόλφαρτ ναι μεν ήταν καλά, ωστόσο η πραγματικότητα για τον Λούη Τσάτουμα δεν είναι τόσο εύκολη. Ο κορυφαίος Ελληνας άλτης του μήκους, τους τελευταίους μήνες ταλαιπωρείται από πρόβλήμα στη μέση, που όπως αποδείχθηκε στην Γερμανία ήταν και η αιτία για τις ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι.

Η λύση του Μονάχου κρίθηκε αναγκαία και όπως εκ του αποτελέσματος φάνηκε αποτελεσματική, καθώς του έγιναν οι απαιτούμενες

θεραπείες. Κάπως έτσι ο αθλητής επέστρεψε και πάλι στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και έχει πλέον το δικαίωμα να πιστεύει πως μπορεί να προλάβει τους αγώνες του χειμώνα.

«Κάποια στιγμή ύστερα από τόσους μήνες κρίθηκε απαραίτητη η επίσκεψη στον dr. Μίλλερ-Βόλφαρτ. Η προπόνηση συνεχίζεται τώρα κανονικά. Ο στόχος ήταν από την αρχή το Ευρωπαϊκό στο Γκέτεμποργκ αλλά είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να πούμε αν θα είναι σε ιδανική κατάσταση να συμμετάσχει καθώς η προετοιμασία του δεν κύλησε όσο καλά θα θέλαμε. Τις επόμενες μέρες θα αποφασίσουμε αν θα πάρει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Θα αγωνιστεί μόνο αν θα είναι έτοιμος. Διαφορετικά θα αναγκαστούμε να αποσυρθούμε από τον κλειστό στίβο», είπε ο προπονητής του Δημήτρης Βασιλικός. Σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η ομοσπονδία για συμμετοχή στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν, οι αθλητές απαιτείται να εξασφαλίσουν τα όρια στους αγώνες της τρέχουσας σεζόν. Μεταξύ αυτών το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μια από τις διοργανώσεις στην οποία ο Τσάτουμας, αναμένεται να αγωνιστεί για να πετύχει το όριο των 7,90 μέτρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα