«Στόχος της Βέροιας η γρήγορη παραμονή»

00:01 22/7/2014 - Πηγή: AEK365

Παρά την ήττα με 2-1 από την Κέρκυρα στο φιλικό, η Βέροια έδειξε καλά στοιχεία σύμφωνα με τον Στέφανο Ντόγο που αναφερόμενος στους στόχους της «βασίλισσας του Βορρά» τη νέα σεζόν επεσήμανε πως είναι η όσο το δυνατό πιο σύντομη εξασφάλιση της παραμονής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα kerkidasport.gr:

«Στο φιλικό απέναντι στην Κέρκυρα

η ομάδα από την αρχή έδειξε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είχαμε την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες και πιστεύω ότι ήμασταν αρκετά καλοί στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη η απόδοσή μας έπεσε, δεν είχαμε τις ευκαιρίες που είχαμε στο πρώτο μέρος και δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση και ένα άλλο από λάθος. Από εκεί και πέρα δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα, ενώ με την προσπάθειά μας καταφέραμε και πετύχαμε ένα γκολ. Γενικά σαν πρώτο φιλικό πιστεύω ότι η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία και όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε περισσότερο γιατί δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά στις προπονήσεις, έτσι ώστε όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα να είμαστε πανέτοιμοι».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας τη νέα αγωνιστική σεζόν, είπε: «Στόχος της ομάδας είναι να σωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ώστε να φύγει το άγχος από τα πόδια μας και παιχνίδι με παιχνίδι να προσφέρουμε περισσότερο θέαμα στους φιλάθλους μας».

Τέλος, για τους προσωπικούς του στόχους τόνισε: «Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να δουλεύω καθημερινά όλο και πιο πολύ ώστε όταν μου δοθούν οι ευκαιρίες να είμαι 100% έτοιμος να βοηθήσω πάνω απ' όλα την ομάδα και μετά τον εαυτό μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα