«Στόχος μια πανίσχυρη ομάδα»

14:17 23/8/2012 - Πηγή: AEK365

Την αισιοδοξία του παρά το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα, εξέφρασε ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο. «Ο τίτλος δεν κρίνεται στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Το πρότζεκτ της διοίκησης είναι μακρόπνοο και δεν βιαζόμαστε να φτάσουμε στις επιτυχίες. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια ομάδα πανίσχυρη και θα το πετύχουμε. Ακόμα και αν χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμα.»

Για ποιο λόγο η Παρί δεν μπόρεσε να κερδίσει σε κανένα από τα δύο πρώτα παιχνίδια; «Η ομάδα άλλαξε στο σύνολό της. Καμία

άλλη δεν είχε τόσες αλλαγές όσες εμείς. Οι υπόλοιπες ομάδες είναι δεμένες και έμπειρες, με παραστάσεις από το Σαμπιονά. Αυτή η εμπειρία αντιπαρατίθεται στην ποιότητα των δικών μας παικτών. Θα δούμε ποιος θα επικρατήσει», απάντησε ο Λεονάρντο.

Κλείνοντας έστειλε και ένα μήνυμα στους ποδοσφαιριστές της Παρί. «Δεν είμαι εδώ για να είμαι φίλος τους, είμαι εδώ για να εργαστώ για την ομάδα. Πρέπει να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν για να πετύχουμε. Όποιος δεν είναι πεπεισμένος ή δεν καταλαβαίνει το πρότζεκτ, μπορεί να αποσυρθεί. Τέρμα τα λόγια και οι φωτογραφίες. Χρειάζεται δουλειά».

Keywords
Τυχαία Θέματα