«Στόχος η πρόκριση στον τελικό»

17:29 23/8/2014 - Πηγή: AEK365

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κρίστιαν Γκολομέεβ στον προκριματικό των 50μ ελεύθερο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου, παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση στον απογευματινόημιτελικό γύρο με την 3η καλύτερη επίδοση, 22.19, ισοφαρίζοντας παράλληλα και το ατομικό ρεκόρ.

Ο είκοσι ενός ετών κολυμβητής του Εθνικού ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση του, τονίζοντας: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την πρωινή προσπάθεια,

ισοφάρισα το ατομικό μου ρεκόρ, που είχα σημειώσει πέρυσι στην Αμβέρσα. Πιστεύω για κάτι καλύτερο το απόγευμα, θέλω να περάσω στον τελικό, ένας στόχος είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ . Ελπίζω το απόγευμα να είμαι καλά, να προκριθώ στον τελικό και εκεί όλα είναι δυνατά. Πάμε για μια καλή προσπάθεια το απόγευμα. Σε έναν τελικό όλα μπορούν να συμβούν από όγδοος μέχρι ένα μετάλλιο. Χίλια δύο μπορούν να γίνουν, ειδικά σε μια κούρσα 50μ όπου το μισό λάθος στοιχίζει πάρα πολύ».

Ο Γκολομέεβ, είχε κολυμπήσει για πρώτη φορά το αγώνισμα σε 22.19 πέρυσι στην Αμβέρσα, ήρθε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου με φετινή επίδοση 22.27, ήταν 4ος στα 50μ ελεύθερο στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2012 στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας, ενώ το πανελλήνιο ρεκόρ είναι 22.08 και το έχει ο Γιάννης Καλάργαρης από τις 28 Ιανουαρίου 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα