«Στόχος η νίκη»

17:42 20/1/2014 - Πηγή: AEK365

Τη νίκη με την Ουγγαρία (αύριο, 8μμ) έχει ως στόχο η Εθνική μας ομάδα πόλο γυναικών, σύμφωνα με τον Γιώργο Μορφέση. Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, τόνισε πως η ομάδα κερδίζει εμπειρίες από αυτό τον όμιλο, ενώ ανέφερε πως φετινός στόχος της Εθνικής είναι το Ευρωπαϊκο πρωτάθλημα του καλοκαιριού.

Αναλυτικά τα είπε: «Είναι πολύ θετικό που μαζευόμαστε όλοι εδώ γι αυτά τα παιχνίδια του Γουόλρντ Λίγκ καθώς δεν κάναμε προετοιμασία αφού είχαμε και τα παιχνίδια του Χόλιντεϊ Καπ. Bλέπουμε σκληρά τους αντιπάλους,

τα κορίτσια κερδίζουνε εμπειρίες απ΄αυτό το δύσκολο όμιλο.Τώρα έχουμε απέναντι μας την Ουγγαρία,η οποία όπως και η Ιταλία που παίξαμε στο πρώτο παιχνίδι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει χάλκινο μετάλιο,καλή πορεία στην Ολυμπιάδα και είναι μια παραδοσιακή δύναμη στο πόλο.Στόχος μας είναι η νίκη που θα μας βοηθήσει να πάμε στο Γουόρντ λίγκ το οποίο είναι ένα τουρνουά με πολύ καλές ομάδες όπως η ΗΠΑ και θα αποτελέσει μια πολύ καλή προετοιμασία για το πανευρωπαϊκο του καλοκαιριού που είναι ο μεγάλος μας στόχος».

Δηλώσεις έκανε και η Άλκηστη Αβραμίδου, η οποία, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως οι συμπαίκτριές της προέρχονται από δύσκολη προετοιμασία. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Βρισκόμαστε σε στάδιοπροετοιμασίας όλες οι κοπέλες. Προερχόμαστε απο μία δύσκολη προετοιμασία τόσο εμείς οι παίχτριες του Ολυμπιακού όσο και της Βουλιαγμένης καθώς είχαμε τα ματς της Ευρώπης.Πιστεύω αν παίξουμε συγκεντρωμένα μπορούμε να νικήσουμε».

Αναφορικά με το οτι θα βρεί απεναντί της τη συμπαιχτριά της στον Ολυμπιακό, Μπάρμπαρα Μπούικα, σημείωσε: «Πρέπει να τη προσέξουμε πολύ καθώς είναι μια πολύ σκληρή φουνταριστός, θα έλεγα οτι είναι ένα απο τα πιο δυνατά όπλα της Ουγγαρίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα