«Στόχος η νίκη»

15:47 10/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ώρα Ευρώπης απόψε (21:30) για τη Λαμία που βρίσκεται στο Βέλγιο, αφού για τη φάση των 12 του CEV Cup θα αντιμετωπίσει την Κνακ Ρόζελαρ. Το συγκρότημα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Ο προπονητής του Γυμναστικού δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νέναντ Σιμεούνοβιτς που ταλαιπωρείται από θλάση στη γάμπα. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο «Schiervelde» του

Ρόζελαρ με διαιτητές τον Ολλανδό Marc BLOEMHARD και τον Ισπανό Alexis FUENTES BARRASA. Εφόσον το επιτρέψουν οι τεχνικές δυνατότητες του γηπέδου, τότε η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από την ιστοσελίδα του STAR Κεντρικής Ελλάδος.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε για τον αγώνα: «Στόχος μας είναι ένα κάνουμε ένα 'σκληρό, ένα καλό παιχνίδι όπως σε όλες τις προηγούμενες Ευρωπαϊκές μας μάχες. Η απουσία του Νέναντ είναι ένα ακόμη πρόβλημα, αφού οι τραυματισμοί δεν μας αφήνουν ήσυχους, από την άλλη όμως έχουμε το αβαντάζ του επαναληπτικού στην έδρα μας και η αλήθεια είναι ότι στο Χαλκιοπούλειο έχουμε πετύχει μεγάλες ανατροπές».

Keywords
Τυχαία Θέματα