Στο ρελαντί ο ΟΣΦΠ

22:41 13/9/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 3η αγωνιστική
ΟΣΦΠ-ΟΦΗ 3-0
ΓΗΠΕΔΟ: Καραϊσκάκη

Χωρίς άγχος ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Οι "ερυθρόλευκοι'' είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες

με τον Ντομίνγκες στα πρώτα 15 λεπτά, με τον Λορία να κρατάει το 0-0. Ωστόσο στο 22' η εστία του ΟΦΗ παραβιάστηκε από ένα δικό του παίκτη. Στη σέντρα του Μαζουακού από τα αριστερά, ο Αντελέγε έκανε μια στραβοκλωτσιά στην προσπάθειά του να διώξει, η μπάλα πήρε ύψος και κατέληξε στο "παραθυράκι" της εστίας του Λορία.Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, οι "ερυθρόλευκοι" διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Ντουρμάζ να σκοράρει. Ο Μαζουακού και πάλι έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Λόρια πραγματοποίησε κακή έξοδο και ο Σουηδός με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας "λογαριασμό" με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός συνέχισε στο ίδιο τέμπο. Ο Λόρία "έβγαλε" δύο πολύ καλά σουτ του Κασάμι, όμως δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο στο φανταστικό σουτ του "Τσόρι" Ντομίνγκες στο 54ο λεπτό. Ο "νεοφερμένος" Μπενίτες λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ στο 63ο λεπτό, όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι. Από το σημείο αυτό και μετά οι "ερυθρόλευκοι" κατέβασαν ταχύτηταο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να απειλήσει με το 3-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Ντομίνγκες (57' Μπενίτες), Ντουρμάζ, Αφελάι (68' Μπουχαλάκης), Διαμαντάκος (55' Μήτρογλου).

OΦΗ (Γκατούζο): Λόρια, Μονιάκης, Μεϊτέ, Αντελέγε, Τριποτσέρης, Στάθης, Μπανούσης (62' Κάλαϊτζιτς), Μακρής, Περογαμβράκης (79' Ροβίθης), Λαμπρόπουλος, Τζορτζ (62' Φερούζ).

Keywords
Τυχαία Θέματα