Στο... ψάξιμο η ΑΕΚ

21:57 3/8/2012 - Πηγή: AEK365

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ προσπαθούν να κάνουν σταθερές και προσεχτικές κινήσεις όλο αυτό το διάστημα, ώστε οι επιλογές τους να τους ωφελήσουν και να τους κάνουν ανταγωνιστικούς σε όλη τη χρονιά του Πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας. Μέσα στις επόμενες μέρες δεν είναι απίθανο να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με τα μεταγραφικά ζητήματα, αφού οι επαφές με παίκτες είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ένωση θα συνεχίζει

να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας που βρίσκεται πάνω στην Εθνική Οδό, αφού οι υπεύθυνοι του γηπέδου ήρθαν τελικά σε συμφωνία με αυτούς της ΑΕΚ. Η συγκεκριμένη εξέλιξη ικανοποιεί αρκετά τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι θέλουν μετά από αυτό να συγκεντρώσουν ακόμα περισσότερο κόσμο στις εξέδρες, ώστε να πάρουν δύναμη και κουράγιο και να φέρουν τη διάκριση.

Από εκεί και πέρα να τονίσουμε πως έχουν κυκλοφορήσει κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης με τους ιθύνοντες της ΑΕΚ να περιμένουν την στήριξη από τους οπαδούς της ομάδας. Να τονίσουμε πως τα συγκεκριμένα κουπόνια τιμώνται στην τιμή των 25 ευρώ και ισχύουν για όλους τους αγώνες της ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα