Στο ψάξιμο για μεταγραφές

22:17 7/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ θέλει να διατηρήσει τα ηνία της και τη νέα αγωνιστική περίοδο και γι' αυτό συνεχίζει να αναζητά παίκτριες για την ενίσχυσή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ. Η Ένωση κάνει τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε από την στιγμή που έχει ολοκληρώσει το θέμα των ανανεώσεων να κινηθεί στην αγορά για θέσεις, στις οποίες θέλει ενίσχυση. Ο Απόστολος Οικονόμου μάλιστα έχει κάνει τις εισηγήσεις του στον Κώστα Παπαδημητρίου

και οι δυο τους είναι έτοιμοι μέσα στο επόμενο διάστημα να ανακοινώσουν παίκτριες. Είναι γνωστό πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση μιας ξένης, αλλά και δύο ακραίων. Ενώ να θυμίσουμε πως στα πλάνα του Ενωσίτη τεχνικού δεν βρίσκεται η Παναγιώτα Γκιουζέλη, η οποία αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν σύντομα.

Από εκεί και πέρα να θυμίσουμε πως τα κορίτσια θα απολαύσουν τις διακοπές τους και από τις 20 Αυγούστου θα επιστρέψουν στα γήπεδα και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο της Φιλοθέης, ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους.

Όσον αφορά στο γήπεδο η διοίκηση της ΑΕΚ έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και ελπίζει πως η συνεργασία της με το κλειστό γήπεδο του Ιωνικού θα συνεχιστεί και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα