Στο πλευρό της Νάπολι ο Κόντε

12:03 25/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η Νάπολι τιμωρήθηκε με αφαίρεση δυο βαθμών για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων ενώ και οι Καναβάρο, Γκράβα αποκλείστηκαν για έξι μήνες από κάθε αθλητική δραστηριότητα με τον Αντόνιο Κόντε να εκφράζει την συμπαράσταση του έχοντας και ο ίδιος δεχτεί ανάλογη ποινή για το σκάνδαλο.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Γιουβέντους τόνισε: "Νιώθω κοντά στους παίκτες που έχουν αποκλειστεί. Στον Καναβάρο και τον Γκράβα, αλλά και στην Νάπολι γενικά. Θα πρέπει να τιμωρηθούν όσοι το αξίζουν και όχι εκείνοι που αρνήθηκαν να κάνουν ορισμένα πράγματα

και για αυτό το λόγο δεν προχώρησαν στην καταγγελία".
Ο Κόντε μίλησε και για την δική του ποινή που έληξε στις αρχές Δεκεμβρίου λέγοντας το εξής: "Νομίζω ότι είμαι πιο δυνατός τώρα, μετά τον αποκλεισμό μου. Μου προκαλεί όμως μεγάλη στεναχώρια το γεγονός ότι είμαι εκτός εδώ και τέσσερις μήνες, που δεν έχω επαφή με τους παίκτες μου και έχασα τόσα πολλά. Δούλεψα πολύ σκληρά και προσπάθησα να βγάλω κάτι εποικοδομητικό από αυτή την αρνητική εμπειρία, αλλά είναι καλύτερο και πιο έξυπνο μέσω αυτών των ευκαιριών να βγαίνεις πιο δυνατός και εγώ νομίζω ότι το κατάφερα".
Για την κορυφαία στιγμή του 2012 ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: "Το τελευταίο σφύριγμα στην Τεργέστη όταν και κατοχυρώθηκε η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όλοι μας γίναμε μια αγκαλιά και το γιορτάσαμε. Αυτό ήταν το καλύτερο που συνέβη του 2012".

Keywords
Τυχαία Θέματα