Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ για τα δύο επόμενα χρόνια!

21:43 6/6/2013 - Πηγή: AEK365

Στο ΟΑΚΑ θα αγωνίζεται η ΑΕΚ και τα επόμενα δύο χρόνια! Η εξέλιξη - έκπληξη προέκυψε σήμερα καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις συμφωνίες που είχαν ήδη υπογραφεί, από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Κώστα Νεστορίδη, τόσο για την ενοικίαση του Ελληνικού για τα δύο επόμενα χρόνια όσο και για την αύξηση της χωρητικότητας με λυώμενες εξέδρες και 22.000 καινούργια κίτρινα και μαύρα καθίσματα. Ο βασικός λόγος που οδήγησε

στην εξέλιξη αυτή που είναι αλήθεια πως στεναχώρησε το εν δυνάμει αφεντικό της ΑΕΚ αφού είχε ετοιμάσει ένα εκπληκτικό σχέδιο για το πρώην γήπεδο του μπέιζμπολ είναι η ασφάλεια του γηπέδου στο Ελληνικό. Επίσης τα εμπόδια αυτά για να ξεπεραστούν χρειαζόταν κάποιες ειδικές εργασίες αλλά και άδειες έναρξης που θα χρειάζοταν πολύ καιρό και ο Τίγρης δεν θέλησε να πάρει το ρίσκο και να να κινδυνεύσει η ΑΕΚ να μην μπει στο γήπεδο της από την πρώτη αγωνιστική ή ακόμη να μην πάρει την άδεια λειτουργείας του γηπέδου.

Μοναδικό γήπεδο που μπορεί να χωράει τον λαό της ΑΕΚ είναι το ΟΑΚΑ και έτσι, παρότι ο Μελισσανίδης δεν εγκρίνει το συγκεκριμένο γήπεδο επειδή είναι... αντιποδοσφαρικό, αναγκάστηκε να στραφεί εκεί και σε χρόνο ρεκόρ συμφώνησε με τον πρόεδρο του Πέτρο Γαλακτόπουλο για να αγωνίζεται η ΑΕΚ εκεί τα δύο επόμενα χρόνια. Λεπτομέρειες για τους όρους της συμφωνίας θα γίνουν γνωστές αργότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα