Στο Ντόρτμουντ πληγωμένος από τις μπαλωθιές

11:00 31/10/2011 - Πηγή: AEK365

Με το μυαλό να είναι ακόμα στον αγώνα με τον ΟΦΗ και χωρίς διάθεση για πολλές κουβέντες αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για την Γερμανία όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο μόνος που μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου ήταν ο Ζαν Μακούν ο οποίος τόνισε: "Ο Ολυμπιακός

έχει την ποιότητα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Γερμανία". Ο Καμερουνέζος χαφ σε ερώτηση για το ποια γραμμή πιστεύει πως θα κρίνει την αναμέτρηση απάντησε: "Δεν είναι θέμα κάποια συγκεκριμένης γραμμής άμυνας, κέντρου ή επίθεσης. Θα πρέπει να κάνουμε συνολική προσπάθεια για να πάρουμε αυτό που θέλουμε".

Για το παιχνίδι στο "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ" μίλησε ο Χοσέ Χολέμπας στο περιοδικό "Kicker" με τον μπακ χαφ του Ολυμπιακού να μιλά
- Για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν στο "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ": "Ενημέρωσα τους συμπαίκτες μου, οφείλω να το κάνω. Την προηγούμενη εβδομάδα είδα το παιχνίδι για το Κύπελλο με την Δυναμό Δρέσδης και είπα στους συμπαίκτες μου: παρατηρήστε αυτό το παιχνίδι για να γνωρίζετε πώς συμπεριφέρονται και πώς αντιδρούν οι παίκτες και οι φίλαθλοι της Ντόρτμουντ εκεί. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι μας περιμένει, γνωρίζουμε τι θα δούμε. Το δικό μας πλεονέκτημα είναι ότι η Ντόρτμουντ βρίσκεται σε πίεση από τους φιλάθλους της. Παρόλα αυτά περιμένω μια αφόρητη πίεση, επειδή η Ντόρτμουντ επιτίθεται ασταμάτητα".
- Για το αν κυνηγάει το γκολ, λόγω της επιτυχίας του στον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων: "Όχι. Ήταν η πρώτη φορά που ξεκίνησα να παίζω επίθεση. Κανονικά είμαι ένα επιθετικό μπακ. Αυτή είναι η θέση μου και σε αυτή θα ήθελα να παραμείνω".

Keywords
Τυχαία Θέματα