Στο νοσοκομείο η Κουρομπίλια

09:12 9/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στην διάρκεια της διακοπής του αγώνα Άρης-Αστέρας Τρίπολης η βοηθός διαιτητή, Χρυσούλα Κουρομπίλια, μεταφέρθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στο νοσοκομείο για να εξεταστεί έπειτα από απόφαση του αθλητικού εισαγγελέα.
Η βοηθός του Τριτσώνη εξετάστηκε από τον γιατρό του αγώνα αλλά και από το ιατρικό επιτελείο του Άρη και διαπιστώθηκε πως δεν έγινε τίποτα και πως είναι σε θέση να συνεχιστεί ο αγώνας. Η κ. Κουρομπίλια επέστρεψε στο "Κλ. Βικελίδης" ωστόσο ενημέρωσε τον Τριτσώνη πως δεν μπορεί να συνεχίσει

για ψυχολογικούς λόγους παρά το γεγονός πως ο διαιτητής ζήτησε να αδειάσει η μισή θύρα 2 για να συνεχιστεί ο αγώνας.
Από την πλευρά του ο Άρης θα καταθέσει ένσταση ζητώντας να συνεχιστεί ο αγώνας από το σημείο που διακόπηκε με την ΠΑΕ να κάνει λόγο για μεμονωμένο περιστατικό και πως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει τα όσα έγιναν στο "Κλ. Βικελίδης" να ταυτιστούν με αυτά που συνέβησαν στο ντέρμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Άρη, Θανάσης Αθανασιάδης, σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τόνισε: "Ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός το οποίο καταδικάζουμε. Είναι όμως άλλο το αντικείμενο που έπεσε στην δεύτερη βοηθό και άλλο αν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα. Μας ζητήθηκε να εκκενώσουμε την συγκεκριμένη θύρα του γηπέδου, που βρισκόταν μπροστά στον χώρο ευθύνης της βοηθού, και μόλις αυτό έγινε, άλλαξε άποψη και δήλωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα