Στο κόλπο της τετράδας Βιγιαρεάλ και Σοσιεδάδ

22:53 27/3/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ: 1-3
Γήπεδο: Θιουτάτ ντε Βαλένθια

Αργά το θυμήθηκε η Μπέτις, που κέρδισε με 3-1 τη Λεβάντε αλλά πολύ δύσκολα θα προλάβει να σωθεί.

Η Μπέτις μπήκε αποφασισμένη στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό. Ο Μπαπτιστάο έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, το πρώτο πλασέ του Κάστρο κόντραρε σε σώματα και στην επαναφορά ο Σεβίγια με νέο πλασέ από το ύψος του πέναλτι, έκανε το 1-0. Στο 12' ο Μπαράλ μπήκε όμορφα από δεξιά και πλάσαρε στην κλειστή γωνία του Αδάν, με την μπάλα να

σταματά στο δοκάρι, αλλά στο 24' ο Ντιόπ με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1. Στο 30' και στο 39' τα σουτ των Χουανφράν και Μπαπτιστάο πέρασαν άουτ, ενώ στο 40' ο Αδάν απέκρουσε το πλασέ του Μπαράλ.

Στο 53ο λεπτό ο Αδάν είπε όχι σε σουτ του Ρίος, ενώ στο 56' το σουτ του Ντιόπ έφυγε μόλις άουτ. Στο 60ο λεπτό ο Σεβίγια σούταρε άουτ από καλή θέση,
Αλά στο 70' η Μπέτις έκανε το 2-1 με διαγώνιο σουτ του Μολίνα. Μάλιστα στο 76ο λεπτό η Μπέτις έκανε το 3-1, με πλασέ του Κάστρο σε κενή εστία, ωστόσο είχε προηγηθεί φάουλ στον Νάβας.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Καράμπελας, Χουανφράν, Ναβάρο, Βύντρα, Ντιόπ (74' Σισοκό), Σιμάο, Ελ Ζαρ (67' Λόπεθ), Ρίος, Σουμέτρα (57' Άνχελ), Μπαράλ.

ΜΠΕΤΙΣ: Αδάν, Τσίκα, Παουλάο, Ζόρδι, Κάρλος (64' Μολίνα), Ντιαγέ, Ρέγιες, Σεβίγια (78' Νόνο), Σέντρικ (57' Βαντίγιο), Κάστρο, Μπαπτιστάο

ΑΛΜΕΡΙΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 2-2
Γήπεδο: Χουέγος Μεντιτερανεός

Βήμα παραμονής έκανε η Αλμερία που πήρε ισοπαλία 2-2 από τη Βαλένθια.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τη Βαλένθια, καθώς στα 8,2 δευτερόλεπτα, ο Τορσιλιέρι έκανε λάθος γύρισμα στον Εστεμπάν, ο Κεϊτά έκλεψε και με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0. Μάλιστα αυτό είναι και το 3ο γρηγορότερο γκολ στην ιστορία της Πριμέρα μετά τον Χοσέμπα Γιορέντε (7,22'') και Ντάριο Σίλβα (8''). Στο 6ο λεπτό ο Βάργκας έχασε μεγάλη ευκαιρία από κοντά, ενώ στο 7' και στο 11' οι Σούσο και Αλκαθέρ έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Στο 17ο λεπτό ο Εστεμπάν είπε όχι σε σουτ του Περέιρα, αλλά στο 34' ο Φεγκουλί έβγαλε όμορφα στον Βάργκας που με όμορφο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 41ο λεπτό ο Γκουαΐτα απέκρουσε με τα πόδια το σουτ του Ντίας.

Η Αλμερία μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 53ο λεπτό ο Γκουαΐτα απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Σούσο και στην επαναφορά ο Ντίας με προβολή μείωσε σε 2-1 ενώ στο 54' ο Κορόνα με κοντινό πλασέ έφερε στα ίσα το ματς. Στο 65ο λεπτό το σουτ του Μπουένο έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 70' ο Σούσο αστόχησε από ιδανικό σημείο.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Εστεμπάν, Μανέ, Τορσιλιέρι, Τρουχίγιο, Ραφίτα, Κορόνα (76' Μπαρμπόσα), Βέρθα, Σοριάνο (76' Τέμπαρ), Σούσο, Βιδάλ, Ντίας (65' Ρόδρι).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γουαΐτα, Περέιρα, Βέθο, Ματιέ, Μπερνάτ, Κεϊτά (40' Ρομέου), Φουέγο (76' Ζόνας), Βάργκας, Παρέχο, Φεγκουλί (65' Φέδε), Αλκαθέρ.

ΧΕΤΑΦΕ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 0-1
Γήπεδο: Αλφόνσο Πέρες

Τεράστιο διπλό με 1-0 πέτυχε η Βιγιαρεάλ επί της Χετάφε και παραμένει στο κόλπο της τετράδας.

Η Βιγιαρεάλ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 5ο λεπτό, ο Περμπέ πήρε με την πλάτη την μπάλα στο ύψος της περιοχή, γύρισε πανέμορφα και με σουτ έκανε το 1-0. Στο 21ο λεπτό ο Μπρούνο σούταρε πάνω στον Κοδίνα, ενώ στο 38' ο Περμπέ από ιδανική θέση, πλάσαρε άουτ.

Στο 61' και στο 64' τα σουτ των Περμπέ και Λεόν πέρασαν λίγο άουτ, ενώ στο 72' και πάλι ο Λεόν αστόχησε από καλή θέση. Τέσσερα λεπτά μετά ο Ασένχο σταμάτησε εντυπωσιακά τον Λεόν.

ΧΕΤΑΦΕ: Κοδίνα, Αλέξις Εσκουδέρο, Λόπεθ, Βαλέρα, Μπόρχα, Μποσκέρα (77' Λασέν), Σαράμπια (69' Ίβι), Λαφίτα, Λεόν (56' Σαμίρ), Κολουνγκά.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Πάντιτς, Μπλάσκεθ, Τζόκιτς, Γκάμπριελ, Τριγκέρος, Γκόμες, Μπρούνο, Τόρες (70' Κάνι), Ντος Σάντος (57' Ούτσε), Περμπέ.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: 1-0
Γήπεδο: Ανοέτα

Ως το τέλος θα κυνηγήσει την 4η θέση η Σοσιεδάδ που νίκησε με 1-0 τη Βαγιαδολίδ.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Χάιμε είπε όχι σε σουτ του Γκρισμάν, ενώ στο 14' και στο 16' τα σουτ των Σεφέροβιτς και Ρουκάβινα πέρασαν μόλις άουτ. Τελικά στο 26ο λεπτό ο Πάρδο έβγαλε όμορφα κάθετα για τον Βέλα, που κατέβασε με το στήθος και με σουτ έκανε το 1-0 για τους Βάσκους. Στο 25ο λεπτό ο Χάιμε σταμάτησε το σουτ του Γκρισμάν και στο 28' είπε όχι σε φάουλ του Κανάλες, ενώ στο 35' η κεφαλιά του Γκέρα, έφυγε μόλις άουτ. Στο 38ο λεπτό η Σοσιεδάδ είχε δοκάρι με τον Κανάλες, ενώ στο 40' ο Χάιμε απέκρουσε με τα πόδια το κοντινό πλασέ του Βέλα και στη συνέχεια το σουτ του Σεφέροβιτς από το πέναλτι, κόντραρε σε σώματα και πέρασε κόρνερ.

Στο 47ο λεπτό το σουτ του Πέρεθ βρήκε το δοκάρι της Σοσιεδάδ, ενώ στο 56' ο Χάιμε είπε όχι σε όμορφο σουτ του Σεφέροβιτς μέσα από την περιοχή. Στο επόμενο λεπτό το φάουλ του Όσκαρ πέρασε μόλις άουτ, ενώ και στο 66' ο Όσκαρ είχε ένα καλό σουτ που δεν βρήκε στόχο. Στο 68ο λεπτό το σουτ του Γκέρα, πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 69' ο Χάιμε είπε όχι σε προσπάθεια του Σεφέροβιτς. Στο 79ο λεπτό ο Πέρες έκανε όμορφο σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Άνχελ, Ι.Μαρτίνεθ, Ανσοτέγι, Θαλδούα, Πάρδο (84' Ελουστόνδο), Μπεργάρα, Κανάλες (66' Πριέτο), Βέλα, Γκρισμάν, Σεφέροβιτς (71' Αγιρέτσε).

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Χάιμε, Ρουκάβινα, Ρουέδα, Μίτροβιτς, Πένια, Πέρεθ, Ρούμπιο (72' Ρόσι), Όσκαρ, Λάρσον (60' Ράμα), Χεφρέν, Γκέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα