Στο ίδιο... βιολί με τον Βασιλόπουλο και ο Καλαμπόκης

12:37 14/12/2014 - Πηγή: AEK365

Το ίδιο... βιολί εκεί στο δημαρχείο Φιλαδέλφειας. "Ναι", θέλουν να φτιάξει γήπεδο η ΑΕΚ, αλλά στο οικόπεδό της και όχι να πάρει τα στρέμματα που δικαιούται βάση νόμου από το Άλσος. Μετά τον Άρη Βασιλόπουλο, την ίδια τακτική ακολουθεί και ο αντιδήμαρχος της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, Ιωάννης Καλαμπόκης, ο οποίος σε δηλώσεις του στη LIVE SPORT ήταν (και αυτός) "ναι, μεν, αλλά...". Αρχικά είπε πως

όντως η ΑΕΚ παρέδωσε την Παρασκευή φάκελο στο δήμο, αλλά τόνισε πως θα τα δει από... Δευτέρα: «Η ΑΕΚ μας έδωσε τα χαρτιά που ζητήσαμε το μεσημέρι της Παρασκευής. Κατατέθηκαν από άνθρωπο της Δικέφαλος όπως ενημερώθηκα, μιας και δεν τα έχω δει ακόμα. Θα το κάνω μαζί με τους συνεργάτες μου από την Δευτέρα. Κατατέθηκαν δύο μαύροι φάκελοι με αρκετά χαρτιά και μπόλικο υλικό όπως μου μετέφεραν. Εκεί θα δούμε αν είναι όλα έτοιμα για να προχωρήσουμε για την έκδοση της υψομετρικής μελέτης».

Επίσης, ο Ιωάννης Καλαμπόκης, υπογράμμισε πως η ΑΕΚ μπορεί να προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες για την έκδοση της οικοδομικής άδειας και «την τελευταία στιγμή να προστεθεί στο φάκελο που έχει καταθέσει στη ΔΟΚΚ και το έγγραφο της υψομετρικής μελέτης».

Πάμε τώρα για τη... θέση του: «Πιστεύω ότι το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει. Θα βρεθεί η χρυσή τομή. Υπάρχουν λύσεις και θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια». Καλά ως εδώ; Μπα... Έρχεται και η... πρόσθεση, πατώντας πάνω στη γραμμή του Βασιλόπουλου: «Μπορεί να γίνει ένα αξιόλογο γήπεδο τεσσάρων αστέρων και προδιαγραφών UEFA στο οικόπεδο που έχει η ΑΕΚ και χωρίς να πάρει στρέμματα από το άλσος».

Keywords
Τυχαία Θέματα