Στο φως το θυελλώδες «αλληλοστόλισμα κρεβατοκάμαρας» Τζάκι και Τζον Κένεντι

19:45 16/6/2014 - Πηγή: AEK365

Τον Αύγουστο του 1956, η Τζάκι Κένεντι διήνυε τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, όταν ο σύζυγός της -γερουσιαστής, τότε, της Μασαχουσέτης- της ανακοίνωσε ότι θα έφευγε για πολυήμερη κρουαζιέρα στη Μεσόγειο με τον μικρό αδελφό του Εντουαρντ και τον επιστήθιο φίλο του, επίσης γερουσιαστή Τζορτζ Σμάδερς. Εκείνη δυσανασχέτησε, αλλά δεν είπε τίποτα. Μετά την αναχώρησή του πήγε να μείνει στο Νιούπορτ, στο σπίτι της μητέρας της, στην οποία για πρώτη φορά εξομολογήθηκε ότι σκεφτόταν να ζητήσει διαζύγιο. «Είσαι τρελή;» ήταν η αντίδραση της Τζάνετ Μπουβιέ. «Πού αλλού θα βρεις έναν τόσο

πλούσιο άντρα όπως ο Τζον; Εκτός και αν μπορείς να καταφέρεις τον Νέλσον Ροκφέλερ να σε παντρευτεί. Κάνε τα στραβά μάτια. Στη χειρότερη περίπτωση, θα μείνεις με μερικά εκατομμύρια στον τραπεζικό σου λογαριασμό...»
Λίγες ημέρες μετά, η Τζάκι άρχισε να αιμορραγεί και κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε σε άθλια κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι το παιδί -ένα κοριτσάκι- ήταν νεκρό. Μετά την τετράωρης διάρκειας χειρουργική επέμβαση, όταν άνοιξε τα μάτια της στο δωμάτιό της, αντίκρισε στο πλευρό της τον Ρόμπερτ Κένεντι. Της κρατούσε το χέρι. «Είχες πει ότι πάντα θα είσαι στο πλευρό μου και το κάνεις», του ψιθύρισε. «Μην κατηγορείς τον Τζον. Δεν μπορεί να αλλάξει. Αλλωστε, έχεις εμένα. Και είμαι πολύ καλύτερος απ' όσο θα μπορούσε ποτέ να γίνει ο αδελφός μου», της είπε εκείνος πριν σκύψει και τη φιλήσει τρυφερά στα χείλη.

Διαβάστε την συνέχεια του ενδιαφέροντος άρθρου ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα