Στο φως το πόρισμα για την ΠΑΕ Άρης

09:49 19/12/2013 - Πηγή: AEK365

Την παραλαβή και δημοσιοποίηση του πορίσματος από τον οικονομικό έλεγχο που έγινε στην ΠΑΕ Άρης από την εταιρεία NEXIA αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη.
Η απόφαση ήταν ομόφωνη αν και ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών εμφανίστηκε διστακτικός ως προς την δημοσιοποίηση του. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Στεφανίδης είπε: "Να το παραλάβουμε, να αποφασίσουμε για την δημοσιοποίηση του. Πρέπει να ρωτήσουμε πραγματογνώμονα. Διαβεβαιώνω ότι το πόρισμα δεν το έχει δει κανείς. Ο ορκωτός

λογιστής μας ανέλυσε κάποια πράγματα που μας προβλημάτισαν. Θεωρήσαμε ότι η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη. Σε γενικές γραμμές είπε ότι υπάρχουν πολλά διαχειριστικά θέματα και αν θέλουμε να προχωρήσουμε να το στείλουμε στον οικονομικό εισαγγελέα για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ατασθαλίες.
Ήταν τεράστια η ευθύνη. Εγώ ζητώ να το πάρουμε το πόρισμα και να κοιτάξουμε απλά την διαδικασία δημοσιοποίησης του. Η ΠΑΕ έχει ελεγχθεί τρεις φορές από το ΣΔΟΕ και δεν προέκυψε το παραμικρό. Οι διαρροές που προέκυψαν, ως συνήθως, εξυπηρετούσαν διάφορες καταστάσεις. Αυτό είναι το μόνιμο φαινόμενο στον Άρη. Για αυτό και αποφασίσαμε να έρθουμε εδώ και να το θέσουμε ενώπιον του κόσμου".
Από την πλευρά του, ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, είπε: "Προτείνω να δημοσιευθεί σε όλους το πόρισμα. Έχω κάνει ήδη μηνυτήριες αναφορές για τις διαρροές του θέματος Ολαϊτάν. Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν ειδικό. Πρέπει να λάβει τέλος η ομηρία των ανθρώπων του Άρη. Το πόρισμα πρέπει να δημοσιοποιηθεί για να μην υπάρχει σπέκουλα και λάσπη".

Keywords
Τυχαία Θέματα