«Στο χέρι μας ο τίτλος»

23:40 22/2/2015 - Πηγή: AEK365

Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 2-1 ο Πέτριτς δήλωσε αισιόδοξος για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο άσος του Παναθηναϊκού τόνισε στη NOVA για:

Τη νίκη με 2-1 στο ντέρμπι: Είναι πολύ σημαντικό που σήμερα πήραμε αυτούς τους τρεις βαθμούς. Ένα αποτέλεσμα που είναι καλό και για τους φιλάθλους μας και για εμάς. Τώρα είμαστε τρεις βαθμούς

πίσω και είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου. Το κλίμα ήταν φανταστικό στα αποδυτήρια, όλοι ήμασταν χαρούμενοι και πιστεύουμε πως μπορούμε να συνεχίσουμε καλύτερα. Το κυριότερο είναι πως παίζουμε καλά και αυτό είναι το πιο σημαντικό και να το συνεχίσουμε έτσι είναι το σημαντικότερο και με αυτόν τον τρόπο πρέπει να συνεχίσουμε. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα ειδικό παιχνίδι. Κανείς δεν ήθελε να κάνει το λάθος και να δεχθείθ κάποιο τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήθελε η κάθε ομάδα κάτι να κάνει και με τους χώρους που βρέθηκαν ήρθαν και οι ευκαιρίες.

Το τέρμα του: Στα τελευταία παιχνίδια δεν παίζω σέντερ φορ, οπότε είναι δύσκολο να σκοράρω. Αυτό όμως συνέβη σήμερα και είμαι χαρούμενος που σκόραρα όπως και την προηγούμενη βδομάδα. Είναι καλό για την ομάδα που δεν εξαρτώμεθα από έναν παίκτη, αλλά έχουμε πολλούς που μπορούν να σκοράρουν. Το σημερινό γκολ φάνηκε λίγο τυχερό με το λάθος της άμυνας, αλλά ήταν ένα καλό γκολ.

Τους βαθμούς από τα γκολ του: Το γνωρίζω και ναι μεν είναι σημαντικό όμως η ομάδα έχει και άλλους παίκτες να σκοράρουν όπως ο Μπεργκ, ο Καρέλης αλλά και μέσους.

Το τέρμα του Τσόρι: Δεν ήταν ανάγκη να μπει αυτό το γκολ. Βέβαια ο χρόνος των καθυστερήσεων είχε περάσει. Ήταν κρίμα, αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη.

Το εάν είναι στην καλύτερη φυσική κατάσταση από τότε που ήρθε: Ναι είμαι στην καλύτερη κατάσταση που μπορώ.

Το εάν περίμενε την κούραση του Ολυμπιακού: Σε αυτό το επίπεδο οι ομάδες μπορούν να παίζουν κάθε τέσσερις μέρες. Αυτό είχε γίνει και με εμάς στο Καραϊσκάκης που παίζαμε Ευρώπη, αλλά πάντα πιστεύεις πως στο τέλος θα τους εγκαταλείψουν οι δυνάμεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα