Στις Μαλδίβες με Μπελούτσι και Θερόν!

17:41 28/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ξεκινάω με κάτι χιουμοριστικό που διάβασα σε σχόλιο στο διαδίκτυο... «Μπράβο ρε Τίγρη, μέχρι και τον Μαρινάκη πήρες για συνεργάτη σου». Φυσικά και πρόκειται για τον Κώστα Μαρινάκη, το «who is who» του οποίου θα διαβάσετε από τον Νίκο Κιτσιγιάννη στο δισέλιδο 4-5, όπως και για όλο το τιμ που ανακοινώθηκε χθες πώς θα έχει δίπλα του ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη διοικούσα επιτροπή.

Βέβαια, οι αναγνώστες της «ΩΡΑΣ» ήξεραν από τις 13/6 ότι ο «Τίγρης» θα είναι μέσα και

φυσικά ως επικεφαλής, απλά χθες επιβεβαιώθηκε και επίσημα. Όπως επίσης, ξέρατε και για αρκετά από τα ονόματα που μπήκαν στη διοικούσα επιτροπή, από τα μέσα Μαΐου, όταν και είχαμε αποκαλύψει αρχικά, εκείνα των Πουλοβασίλη και Χριστοδούλου. Αυτό απλά το αναφέρω για να παινεύουμε που και που και το... σπίτι μας, μην τυχόν και πέσει και μας πλακώσει!

Στην ουσία τώρα. Τα... μαγικά του Δημήτρη Μελισσανίδη συνεχίστηκαν ύστερα από δύο-τρεις μέρες... χαλάρωσης. Βλέπετε, την περασμένη εβδομάδα, τρέλανε όλο τον κόσμο με τις αλλεπάλληλες ευχάριστες ειδήσεις.

Ειδικά για το γήπεδο, τη μια μέρα είχαμε τη συνεργασία με τον Μαγιοβιέσκι, την άλλη τη συνάντηση με τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και τα πολύ προχωρημένα πλάνα που αναλύθηκαν σε αυτή και τέλος το... κερασάκι στην τούρτα με τα 20 εκατ. ευρώ από την Νομαρχία στο πλαίσιο των αναπτυξιακών έργων.

Και δεν ήταν μόνο αυτά. Είχαμε την ανανέωση του Κορδέρο και την απόκτηση του Σταθάκη την ίδια μέρα στα μεταγραφικά καθώς και την επιστροφή Ρόκκα στην ΑΕΚ ως υπευθύνου για τα οικονομικά της.

Ε, δεν γινόταν να ήταν... φουλ από ειδήσεις και αυτή η εβδομάδα. Και πάνω που πιστέψαμε ότι θα κλείσει με ανάλογη... χαλαρότητα, έσκασε χθες και η επισημοποίηση της «ενδεκάδας» της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαίρου.

Τα βιογραφικά «μιλάνε» από μόνα τους, ειλικρινά θεωρώ ότι τα σχόλια περιττεύουν. Εδώ δεν πρόκειται για ένα τιμ που αποτελεί πολυτέλεια για ερασιτεχνικό σωματείο αλλά που εγγυάται τη μέγιστη ισχύ σε κορυφαίο επίπεδο.

Για να το πω διαφορετικά, εδώ μιλάμε για ένα τιμ με αρχηγό τον Μελισσανίδη, που εξασφαλίζει ότι μετά από τη... βόλτα που θα κάνει η ΑΕΚ την επόμενη διετία, θα μεγαλουργήσει και θα κάνει τον κόσμο της να ζήσει στιγμές που ούτε καν μπορεί να φανταστεί.

Δεν υπάρχει πλέον κανείς νοήμων άνθρωπος που να μην αντιλαμβάνεται τι γίνεται στην ΑΕΚ. Κι αυτό καθίσταται εμφανές, σχεδόν σε καθημερινή βάση, κυρίως από τον πανικό που προκαλείται στους αντιπάλους της.

Όσοι τώρα δεν καταλαβαίνουν ή απλά έχουν μείνει προσκολλημένοι στην ΑΕΚ που δεν ήταν κανονική ΑΕΚ πριν βγει μπροστά ο «Τίγρης», ας καθίσουν να ασχοληθούν με τον... Καλαντζή!

Στο κάτω κάτω, υπάρχει και η Επιστήμη που μπορεί να λύσει το πρόβλημά τους. Είναι σαν να έχεις κερδίσει ένα 15θήμερο ταξίδι στις Μαλδίβες, με όλα τα έξοδα πληρωμένα και συντροφιά την Μόνικα Μπελούτσι και την Σαρλίζ Θερόν και να στεναχωριέσαι που θα χάσεις το διήμερο στα Μέθανα που είχες προγραμματίσει για να κάνει ιαματικά λουτρά η πεθερά σου!

Καλημέρα σας!

Υ.Γ.: Μαθαίνω ότι έρχονται πολύ ευχάριστα νέα για το ανδρικό βόλεϊ. Οι κόποι των παιδιών που πέτυχαν την άνοδο στην Α1 δεν θα πάνε χαμένοι. Περισσότερα προσεχώς...

Υ.Γ.2.: Στο γυναικείο βόλεϊ πάντως, η ΑΕΚ «χτυπάει» εκείνες τις αθλήτριες που δεν είχε φέτος ώστε του χρόνου να πάρει το νταμπλ. Η Γιακουμή ειδικά ήταν μακράν η MVP του πρωταθλήματος και όσοι είδαν όλους τους τελικούς, θα διαπίστωσαν ότι τους έκρινε σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Υ.Γ.3.: «Παλούκι» η κλήρωση στο χάντμπολ, όπως λένε όσοι γνωρίζουν το άθλημα. Για να δούμε... Προλαβαίνει ο Λαζόπουλος να κάνει 2-3 τρελές υπερβάσεις και να ενισχύσει τους νταμπλούχους Ελλάδας ώστε να γίνει η έκπληξη;

* Το άρθρο δημοσιεύεται στην εφημερίδα "ΩΡΑ των σπορ"

Keywords
Τυχαία Θέματα