Στις ΗΠΑ για φιλικά η Εθνική

10:53 27/12/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά την κλήρωση για τους ομίλους του Μουντιάλ, η ΕΠΟ σε συνεργασία με τον Φερνάντο Σάντος "κλείνουν" φιλικά προετοιμασίας για την εθνική ομάδα η οποία αναμένεται να βρεθεί και στην Αμερική για να αγωνιστεί.
Το τελευταίο διάστημα η Ομοσπονδία έχει δεχτεί, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αρκετές προτάσεις από γραφεία μάνατζερ για να δώσει αγώνες στις ΗΠΑ με τους ανθρώπους της ΕΠΟ να αξιολογούν,

μαζί με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, όλες τις προτάσεις και να καταλήγουν στην πιο συμφέρουσα.
Σημειώνεται πως η συμφωνία φέρεται να έχει ήδη "κλείσει" με τα οικονομικά οφέλη να φτάνουν τις 800.000 ευρώ και την εθνική ομάδα να αντιμετωπίζει στις ΗΠΑ μια ομάδα από την Αφρική, στην φιλοσοφία της Ακτής Ελεφαντοστού, και μια ομάδα από την Νότια Αμερική που να ταιριάζει με την αντίπαλο της ομάδας στα τελικά του Μουντιάλ, την Κολομβία.
Σημειώνεται πως στις 31 Μαΐου η Εθνική Ελλάδας θα δώσει φιλικό προετοιμασίας στην Λισαβόνα κόντρα στην Πορτογαλία, δυο εβδομάδες πριν την πρεμιέρα με την Κολομβία, ενώ απομένουν τα τυπικά για να οριστικοποιηθεί η φιλική αναμέτρηση με την Νότια Κορέα στις 5 Μαρτίου στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Keywords
Τυχαία Θέματα