Στις 9 ευκαιρίες βάζει 1 γκολ η ΑΕΚ!

17:33 10/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Μπλάνκο έφυγε, ο Σκόκο το ίδιο, η επίθεση αποδυναμώθηκε και η ΑΕΚ το πληρώνει… ακριβά. Δύο από τους πιο αποτελεσματικούς επιθετικογενείς παίκτες της ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι είπαν «αντίο», όπως και ο… αδιάφορος Μπαχά. Ο Λυμπερόπουλος έμεινε στην ομάδα και ήρθαν δίπλα του ο Σιαλμάς με τον Μπέλεκ, ενώ «100% βασικός» έγινε ο Λεονάρντο. Όμως, η ΑΕΚ

«έχασε» το εύκολο γκολ. Ευκαιρίες μπορεί να κάνει, αλλά γκολ δεν βάζει. Και για να σκοράρει ένα, πρέπει να φτάσει τις εννέα ευκαιρίες!

Αυτό «μαρτυρούν» τα στατιστικά και οι αριθμοί μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ σκοράρει ένα γκολ στις εννέα ευκαιρίες. Δείγμα του ότι δεν έχει το εύκολο γκολ, πόσο μάλλον όταν λείπει ο Λυμπερόπουλος που λόγω κλάσης και εμπειρίες βλέπει το τέρμα… καλύτερα. Αυτή η επίδοση της ΑΕΚ είναι η χειρότερη από τις ομάδες της πεντάδας, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάνε και στα πλέι οφ. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έχει 1/6.5, ο Παναθηναϊκός 1/6.6, ο Ατρόμητος 1/7.2 και ο ΠΑΟΚ 1/8.1.

Με λίγα λόγια λείπει το… εύκολο γκολ από μια ομάδα που έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να παίξει φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο λόγω δεδομένων αδυναμιών της. Και όταν δεν βάζει το γκολ όταν πρέπει, τότε έχει και μεγάλο πρόβλημα. Π.χ. τα ματς με την Δόξα, την Ξάνθη και τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, ενώ και στο τελευταίο στα Ιωάννινα στο 0-0 ο Λεονάρντο «σπαταλά» την μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία της ΑΕΚ. Και όλα αυτά σε μια ομάδα που είχε στην Νέα Φιλαδέλδεια πάντα ένα πανό που έγραφε «ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ…»

Keywords
Τυχαία Θέματα