Στις 25 Μαΐου τα 4α Χειμωνίδεια

19:44 10/5/2013 - Πηγή: AEK365

Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο ΑΣ Ρήγας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης διοργανώνει τα Χειμωνίδεια 2013, στην μνήμη του Κώστα Χειμωνίδη, του ανθρώπου που διέγραψε λαμπρή πορεία στον αθλητισμό και ξεχώρισε

όχι μόνο για τις αγωνιστικές και προπονητικές του ικανότητες, αλλά για το ήθος του. Η διοργάνωση θα γίνει το Σάββατο 25 Μαΐου στο Καυτανζόγλειο στάδιο και δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές που ανήκουν στο δυναμικό των σωματείων του ΣΕΓΑΣ.

Στο Μήκος και το Ύψος, θα επιτραπεί η συμμετοχή εκτός συναγωνισμού σε παλαιούς αθλητές «βετεράνους» του Κώστα Χειμωνίδη (βετεράνος ορίζεται ο αθλητής του που εγκατέλειψε την ενεργό δράση εδώ και πάνω από ένα χρόνο).

Το Δ.Σ. του ΑΣ Ρήγα στην τελευταία συνεδρίαση του, αποφάσισε να μοιράζει το βάρος της διοργάνωσης σε πολλούς και δίνει την ικανοποίηση της συμμετοχής στην τελετή μνήμης του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ ορίζοντας ως ελάχιστη βοήθεια την «αθλοθέτηση κυπέλου» που καθορίζει στην τιμή των 20 €. Όποιος φίλος επιθυμεί να σηκώσει ένα μέρος από τις οικονομικές υποχρεώσεις των αγώνων, δεν έχει παρά να έλθει σε επαφή με τον κ. Κατσίκα Φ. ([email protected], 6932626625, Τηλ. 23104242949, Fax2310403619), καθώς και με οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. ή προπονητή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και να δηλώσει ότι «επιθυμώ να αθλοθετήσω ένα κύπελλο στη μνήμη του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ».

Keywords
Τυχαία Θέματα