Στηρίζει Ντε Χέα ο Σμάιχελ

11:41 2/3/2012 - Πηγή: AEK365

Την εφετινή σεζόν, ο Νταβίντ Ντε Χέα έχε δεχτεί αρκετή κριτική για τις εμφανίσεις του κάτω από τα δοκάρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με έναν πρώην τερματοφύλακα της ομάδας, τον Πήτερ Σμάιχελ, να σπεύδει να υποστηρίξει τον Ισπανό χαρακτηρίζοντας τον σπουδαίο πορτιέρο.

Σε δηλώσεις του ο Σμάιχελ τόνισε: "Είμαι δυσαρεστημένος εκ μέρους του Ντε Χέα για την κριτική που δέχεται γιατί πίστευα πως εδώ στην Αγγλία δίνεται σε όλους μια ευκαιρία. Ο Ντε Χέα έχει αντιμετωπίσει αυτή την πρόκληση πολύ καλά και πλέον μου αρέσει αυτό που βλέπω στο παιχνίδι του. Οι επεμβάσεις

του στο παιχνίδι με την Νόριτς λένε πολλά για τον χαρακτήρα του Ντε Χέα και πώς αντιμετωπίζει όλο αυτό το θέμα".
Όσο για τις συγκρίσεις που γίνονται ανάμεσα στο δικό του ξεκίνημα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο ξεκίνημα του Ντε Χέα, ο Σμάιχελ δήλωσε: "Δίχως αμφιβολία, στο δικό μου μυαλό, ο Ντε Χέα είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Το βρίσκω απίστευτο ο κόσμος να κάνει παραλληλισμούς με το δικό μου ξεκίνημα στο Ολντ Τράφορντ. Σίγουρα, είχα δύσκολες στιγμές, αλλά κράτησα απαραβίαστη την εστία μου στα πρώτα πέντε παιχνίδια. Ήταν διαφορετική χρονική περίοδος, διαφορετική ομάδα. Ήμουν ένας από τους πρώτους αλλοδαπούς παίκτες που είχαν έρθει στην Premier League. Αλλά τότε δεν υπήρχε Twitter και ο κόσμος δεν είχε τρόπο να εκφράσει την προσωπική του κριτική".

Keywords
Τυχαία Θέματα