Στήριξη σε Αρβανίτη

14:41 2/8/2012 - Πηγή: AEK365

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ΑΕΚ (τόσο στα Σπάτα, όσο και στο Τσέστερ) ο Βαγγέλης Βλάχος είχε γίνει αποδέκτης... προβληματισμού για τη δουλειά που γίνεται στην εκγύμναση των τερματοφυλάκων. Μάλιστα, πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Αγγλία, ο ίδιος προβληματισμός είχε μεταφερθεί και στη διοίκηση. Ωστόσο, οι πορτιέρο της ΑΕΚ θέλησαν να κλείσουν αυτό το ζήτημα και εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν τη στήριξή τους στον Χρήστο Αρβανίτη...
«Επειδή

η ομάδα που υπηρετούμε περνάει μια πολύ δύσκολη φάση και δεν είναι σωστό να δημιουργούνται θέματα τα οποία υποδηλώνουν δυσαρέσκεια και διχασμό στις τάξεις της, επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη συνεργασία μας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστο Αρβανίτη.
Ως επαγγελματίες και μέλη της ΑΕΚ τρέφουμε απόλυτο σεβασμό για όλα τα μέλη του προπονητικού επιτελείου και το έργο τους, είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά για το καλό της ομάδας και πιστεύουμε ότι η προσπάθεια που γίνεται στις προπονήσεις θα φανεί στο γήπεδο», αναφέρεται στην ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν οι Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Αραμπατζής, Θοδωρής Μοσχονάς, Ηλίας Μακρυωνίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα