Στήριξε Τζέραρντ ο Ζιντάν

16:09 27/10/2013 - Πηγή: AEK365

Στην αυτοβιογραφία του, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ισχυρίζεται πως ο Στίβεν Τζέραρντ δεν υπήρξε ποτέ «κορυφαίος, κορυφαίος παίκτης», με τον Ζινεντίν Ζιντάν που.. την ξέρει τη δουλειά, να έχει αντίθετη άποψη.

Μιλώντας για τον αρχηγός της Λίβερπουλ, ο βοηθός του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε πως ο «Stevie G» υπήρξε ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο πριν από μία πενταετία και πως αν ήθελε κάποια ομάδα να τον αποκτήσει θα έπρεπε να δώσει τα περισσότερα χρήματα που είχαν δοθεί για μεταγραφή.

«Για δύο ή τρία χρόνια ο Στίβεν

Τζέραρντ ήταν ο καλύτερος μέσος στον κόσμο. Ακόμη και τώρα παίζει σε υψηλό επίπεδο με τη Λίβερπουλ και την εθνική Αγγλίας» ανέφερε ο θρύλος του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και πρόσθεσε:

«Ο Τζέραρντ ήταν πιστός στη Λίβερπουλ, αλλά εάν ήθελε να φύγει πριν από 4-5 χρόνια, όποις μεγάλος σύλλογος επιθυμούσε να τον αποκτήσει, θα έπρεπε να δαπανήσει τα περισσότερα χρήματα που έχουν δοθεί για ποδοσφαιριστή. Ο Σερ Άλεξ είναι προφανώς ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στον κόσμο, αλλά τα σχόλια του για τον Τζέραρντ είναι πολύ παράξενα. Το να πει ότι δεν είναι ένα μεγάλος παίκτης, είναι λάθος».

Keywords
Τυχαία Θέματα