Στην Τορίνο το ντέρμπι των «αποκαλύψεων»… (VIDEO)

23:42 17/2/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΕΡΟΝΑ-ΤΟΡΙΝΟ: 1-3
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Σε μια έδρα που η Βερόνα μετρούσε 8 νίκες σε 9 ματς, μετρά τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία 5 παιχνίδια. Η Τορίνο είναι η τελευταία που πέρασε από το «Μπεντεγκόντι» νικώντας με 3-1 και βλέποντας έτσι Ευρώπη.

Στο 4ο λεπτό το σουτ του Κούρτιτς ήταν η πρώτη αξιόλογη στιγμή στο ματς, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ, ενώ στο 22' ο Παντέλι έκανε τραγική έξοδο, με τον Μόρα να πιάνει την κεφαλιά και

να στέλνει την μπάλα μόλις άουτ. Στο 23' το πλασέ του Μασιέλο πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 35ο λεπτό ο Τόνι μεπέναλτι έκανε το 1-0 για τη Βερόνα.

Η Τορίνο μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και στο 50ο λεπτό έφερε στα ίσα το ματς. Ο Ελ Καντουρί έβγαλε για τον Ιμόμπιλε, που από θέση οφσάιντ έκανε το 1-1. Μάλιστα πριν προλάβει να αντιδράσει η Βερόνα, δέχτηκε και 2ο γκολ στο 52' ο Ελ Καντουρί έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Τσέρτσι με σουτ έγραψε το 2-1. Η Τορίνο ανέβασε κι άλλο την απόδοσή της και στο 61' ο Ελ Καντουρί με όμορφο πλασέ έκανε το 3-1. Στο 63' ο Παντέλι πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε προσπάθεια του Τόνι, ενώ ο ίδιος στο 72' αστόχησε εξ επαφής.

ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Μόρας, Κατσιατόρε (66' Μαρτίνιο), Μαρκές, Αγκοστίνι, Ντοναντέλ, Ρομούλο, Χάλφρεντσον (79' Μαρκίνιο), Ιτούρμπε (79' Σάλα), Γκόμες, Τόνι.

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Γκλικ, Μπόβο, Μορέτι, Ελ Καντουρί (85' Φάρνερουντ), Κούρτιτς, Νταρμιάν, Βίβες, Μασιέλο, Τσέρτσι (79' Μετζιορίνι), Ιμόμπιλε (90' Λαρόνδο).

Keywords
Τυχαία Θέματα